15.09.2012 Summer Cars Party 2012
Pytanie ... ja mam o 9:00 egzamin niestety, więc z uczelni wyczołgam się dopiero około 11 więc w tych godzinach bym dotarł na muchowiec. Jest możliwość ustawienia się koło was chociaż się spóźnię ? (wpuszczą mnie dalej niż na ogólny parking?). Łukasz ja miałem dzwonić do Ciebie ale chory jestem więc pewnie w dniu imprezy jakoś się ugadam albo podasz bratu i on mi na bramie poda bo jedzie z rana. hmm?
Myślę że Cię wpuszczą dalej.
Nie jesteś jedyny który przyjedzie później bo mój ziomek co miał ze mną jechać też dojedzie później.
Dlatego uważam że ludzie którzy nie załatwili sobie biletu przez Maria i Łukasza nie powinni wjeżdżać w nasz sektor!
Bo część ludzi dojedzie później i okaże się że nie ma dla nich miejsca chociaż mieli wejściówkę załatwioną wcześniej
Nie jesteś jedyny który przyjedzie później bo mój ziomek co miał ze mną jechać też dojedzie później.
Dlatego uważam że ludzie którzy nie załatwili sobie biletu przez Maria i Łukasza nie powinni wjeżdżać w nasz sektor!
Bo część ludzi dojedzie później i okaże się że nie ma dla nich miejsca chociaż mieli wejściówkę załatwioną wcześniej
- LuQ
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Ja myślałem że jest to oczywista oczywistość Już nawet z djmario poruszałem ten temat i było ustalone, (a nawet tutaj napisane http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=176053#176053) że pierwszeństwo wjazdu na sektor mają osoby które są na listach, a reszta... no sorry, było naprawdę dużo czasu żeby się dopisać do list.
Mamy jeden z większych (jak nie największy) sektor na imprezie, bo na ponad 60 aut i z tego co wiem, to sektory są wyliczane praktycznie co do 1 auta, także nie wiem czy ktoś "z zewnątrz" się zmieści, bo też (w mojej ocenie) nie warto wciskać wszystkich do nas, bo potem jeden na drugim będzie leżał, a nie o to chyba chodzi.
Mamy jeden z większych (jak nie największy) sektor na imprezie, bo na ponad 60 aut i z tego co wiem, to sektory są wyliczane praktycznie co do 1 auta, także nie wiem czy ktoś "z zewnątrz" się zmieści, bo też (w mojej ocenie) nie warto wciskać wszystkich do nas, bo potem jeden na drugim będzie leżał, a nie o to chyba chodzi.
-
- Zaawansowany forumowicz
wiem niestety o tym czasie. ale sprzedałem auto. 2 miechy temu i dopiero kupiłem 4 dni temu, i byłem przekonany ze nie pojade na scp, a sie udało kupic bawarke i teraz lipka. nic mam nadzieje ze jakoś sie to ułoży i miejscówka dla mnie sie znajdzie. Lece do roboty Pozdro Ludziska.
PS. Łukasz jak coś to proszę zadzwoń do mnie jak coś ustalisz Dzieki
PS. Łukasz jak coś to proszę zadzwoń do mnie jak coś ustalisz Dzieki
Do zobaczenia Na drodze
To prosiłbym o adres tego starego PLUSA (może być na mapce nawet) , bo niestety nie wiem, gdzie to leży... No i oczywiście o której godzinie tam pojadymy, to się dołączę do was... Dzięki z góry!!Łatysz pisze:A wg mnie najlepiej by było gdybyśmy wyjechali tam gdzie jest spot w RBK stary plus i będzie bez zamieszania na bełk i na kato a większość wie gdzie jest stary plus więc nie będzie żadnego problemu