Ksawer pisze:Co za bez sens.Czepiacie się o oklejone lampy itp.a co nie którzy też macie oklejone całe auta i to też nie jest fajne bo nie jest to oryginalne dla bmw.Tak się mu podoba i koniec.Piszecie swoje zdanie kolega odpisał że mu się podoba i na tym koniec.Po co cisnąć dalej i prowokować???Co za nie takt i to patrząc na wiek-porażka...
x2
Piękna Bawarka tylko pozazdrościć nic w niej nie zmieniaj
piękne bmw , mi sie felga podoba bardzo!, nawet na tamtych lusterkach mi się podobało. Każdy mówił o zmianie tego czemu??. Jeżeli to był ori m-pakiet to mógł zostać. Ori to ori a nie wiocha, nie nasza winna że podobne lusterka zakładają do kadetów, vw itp.
Ksawer pisze:Co za bez sens.Czepiacie się o oklejone lampy itp.a co nie którzy też macie oklejone całe auta i to też nie jest fajne bo nie jest to oryginalne dla bmw.Tak się mu podoba i koniec.Piszecie swoje zdanie kolega odpisał że mu się podoba i na tym koniec.Po co cisnąć dalej i prowokować???Co za nie takt i to patrząc na wiek-porażka...
x3
GERMAN pisze:Piękna Bawarka tylko pozazdrościć nic w niej nie zmieniaj
Może poza lampami "dupo" z przodu i posadzić tę kozę
Żółtka mi się też tutaj podobają odróżniają się od reszty. Masz bardzo dobry kolor auta, ma w sobie mega potencjał. Lampy z przodu jak narazie nie chcesz zmieniać to może zrób BH Depo tak jak miał Fatum.. ? I zapodaj jakimś gwintem bo strasznie wyskoko te auto stoi i te opony też takie za szerokie - przydał by im się lekki naciąg
x3
GERMAN pisze:Piękna Bawarka tylko pozazdrościć nic w niej nie zmieniaj
Może poza lampami "dupo" z przodu i posadzić tę kozę
Żółtka mi się też tutaj podobają odróżniają się od reszty. Masz bardzo dobry kolor auta, ma w sobie mega potencjał. Lampy z przodu jak narazie nie chcesz zmieniać to może zrób BH Depo tak jak miał Fatum.. ? I zapodaj jakimś gwintem bo strasznie wyskoko te auto stoi i te opony też takie za szerokie - przydał by im się lekki naciąg
Widzę że tych lamp nie odpuścisz, ale i tak ich na razie nie zmienię może kiedyś. Przerabiać ich też nie będę.
Wysoko wysoko, ale przynajmniej nie mam aż takich problemów z poruszaniem się, naciągu też nie będzie bo to przecież nie do tego felga no i ogólnie germana z niej nie zrobię.
kolego po pierwsze naucz sie czytac bo widze ze zarzucasz mi rzeczy jakich nie pisalem, po drugie od starszych mozna sie wiele nauczyc, a po 3 to jest forum gdzie wyraza sie swoje opinie jak sie jest gówniarzem i niedoroslo sie do tego to zabiera sie swoje zabawki z piaskownicy i idzie do domu, opinie nie wszystkie musza byc pochlebne trzeba sie liczyc ze slowami krytyki przebywajac na forum publicznym , nie taktem byla tylko twoja wypowiedz ja wyrazilem tylko swoja opinie co nie zmienia faktu ze autko ladne
PINIU pisze:Duri_, ok niech ci sie podoba tylko sam pomysl lampy dopuszczone do ruchu ulicznego tylko we francji- jezdzisz niemieckim autem i popierasz francuska mysl techniczna ??
Poza tym nie jestem jedyny w pl który ma takie halo, skoro mam zaślepkę rejestracji usa to popieram amerykańską myśl ? Ja się już wypowiedziałem mi się podoba i tak zostanie, jak się odwidzi albo znudzi to zmienię. Każdy ma swoje zdanie i gust i nie każdemu musi się podobać to co innemu.
Po 1. PINIU piepszysz totalne głupoty, bo żółte nie mogą być świadła mijania pozycyjne i drogowe, halo mogą być żółte więc nie propokuj głupotą. 2. Moim zdaniem gdyby halo były białe nic nie było by szczególnego w przodzie tego auta, a tak żółte halo myslę że są kwintesencją tego auta i to właśnie dodają mu uroku, nie przejmuj się ich głupią gadką, zawsze znajdzie się jakiś hejter który na siłę będzie się chciał czegoś uczepić i jak już trafi na ciebie to nawet gdubyś tam wpakował silnik z M to cie za to zjedzie bo to już nie jest M-power itd... Głupot nie słuchaj, Gratuluję autka widziałem na SCP i robi niesamowite wrażenie pozdrawiam!
PS. czyli ja mam US'y z przodu tak samo jak np. Kaper i Maniek i co? Nasze auta to już nie bmw tak? Bo popieramy Amerykańską myśl techniczną? Nie no ide na kibel bo mi się czegoś zachciało jak takie pierdoły czytam...
[/quote]
kolego po pierwsze naucz sie czytac bo widze ze zarzucasz mi rzeczy jakich nie pisalem, po drugie od starszych mozna sie wiele nauczyc, a po 3 to jest forum gdzie wyraza sie swoje opinie jak sie jest gówniarzem i niedoroslo sie do tego to zabiera sie swoje zabawki z piaskownicy i idzie do domu, opinie nie wszystkie musza byc pochlebne trzeba sie liczyc ze slowami krytyki przebywajac na forum publicznym , nie taktem byla tylko twoja wypowiedz ja wyrazilem tylko swoja opinie co nie zmienia faktu ze autko ladne[/quote]
Wyraziłeś swoje zdanie po czym kolega ci odpisał że tego nie zmieni a ty dalej nachalnie ciśniesz.To niby czego się można od ciebie nauczyć?Jesteś na tym forum i tylko tu masz coś do powiedzenia,na SCP jakoś nie miałeś odwagi podejść do kolegów klubowych i wypowiedzieć się w prost.Ma żółte lampy,tak mu się podoba i mi też.Po za tym wystarczy raz napisać swoje zdanie a nie pokazywać jaki ty jesteś fajny i nabijać sobie posty.Skończyłem,i nie zaśmiecajmy koledze tematu.
Ale się rozkręca głupia gadanina... PINIU weź już dalej nie ciągnij tego wątku z tymi yellow bo to do niczego nie zmierza. Wiemy już jakie masz zdanie ta ten temat. Ksawer, Moloch wy też już nie wsadzajcie kija w mrowisko bo się tu zrobi niezły burdel... Chyba trzeba założyć nowy dział "Haje i debaty"
Panowie wyluzujcie bo się niepotrzebne przegadywanki robią.
Ja nie mam do nikogo pretensji że coś mu się nie podoba w moim aucie każdy wyraża swoje zdanie i jest ok.