Witam...panowie interesuje mnie zasada dzialania zawieszenia gwintowanego...?auto mam od okolo pol roku.idzie zima a auto jest tak nisko ze zeby podjechac pod dom to musze jechac na 1 i pol sprzegle...jak to podniesc??z tyłu gwint na sprezynie jest na maksa w gorze.a z przodu niema regulacjii.Jezeli by ktos chcial nawet zamienie za seryjne...
grzeskobmwe39, to z przodu bedziesz mial sprezyny obnizajace, i zeby go podniesc do gory to niestety ale bedziesz musial kupic sprezyny wyzsze a tyl zeby podniesc to powinienes miec klucze do gwintu no i nic wiecej tylko skrecic go wyzej
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
nie bój sie auto obejrzałem dokladnie wiem ze z przodu niema gwintu ale jezeli z przodu zmienie sprezyne to i z tylu bede zmuszony :)w Lato auto wyglada niezle ale w zime na 15 bedzie tragedia...za nisko siedzi...klucz do gwintu mam ale jest dzwigniete na maksa...chyba ze na zime gumy w sprezyne wloze moze to cos da....ewentualnie moze sie ktos znajdzie na zamiane na seryjne...
jezeli nie bedzie chetnego na zamiane to kupie 4 sprezyny nowe seryjne i amorki tyl bo sa jakies zólte...napewno nie seryjne...na przegladzie amorki pokazywaly 78% wiec dobre sa...po zmianie z 18cali na 15 zimowe auto jest zbyt niskie aby jezdzic po nie utwardzonej drodze a taki mam dojazd do domu....i musze miec jakies rozwiazanie na zime;/bo naprawde jest nisko...