26,09,2007 Częstochowa

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
bociek

26,09,2007 Czestochowa

Post autor: bociek »

Jak w temacie w srode jest w Czestochowie maly spocik. Glowna rozrywka yo prosta o dlugosci 1/4 mili bardzo ciekawe miejsce do zwiedzania :D Jest ktos chetny??? :D:D Serdecznie zapraszam :D
KeMaS

Post autor: KeMaS »

hmm........
bociek

Hehe widze ze sie nikomu tylka nie che do Cz-wy ruszyc:P:P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

jak by to nie bylo w srodku tygodnia to bym wpadl. Niestety ludzie pracuja, chodza do szkoly itp...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
bociek

niestety ciezko cos dorwac w sobote i niedziele bo na tej miejscowce gdzie wszyscy che sie spotkac policja ciagle jezdzi w weekendy przez zloty typu "wies tanczy i spiewa" bo ciagle pala gume i mieszkancow to w nerwia a tak w srodku tygodnia jest spokuj :D a jak bedize cos w sobote albo niedziel to dam znac :D i to raczje cos bardziej legalnego by bylo na torze wyrazow kolo cz-wy :D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No i troche kiepsko ze to spot a nie zlot... Wszyscy wiemy jak jest z niebieskimi na spotach... Jak by to byl zlot i w weekend to jak najbardziej tak...
KeMaS

Post autor: KeMaS »

No wlasnie ludzie ciezko pracuja zeby utrzymac wsoje malenstwa oczywiscie mowa o BMW i kobietach
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

no ja niestety tez pracuje :P
Obrazek
e30fast

Post autor: e30fast »

ja moze wpadne bo mam wolne , a o ktorej to jest i gdzie dokladnie ?
bociek

doklanie mozna sie gdzies wczesniej spotakac a cala impreza zaczyna sie o 18 weic jak bys wczesniej byl w cz-wie to zadzwonil bys albo cos :D 509-790-330 moj nr kom albo na gg zagadaj to jakos sie dogadamy :D a polecam bo jak slyszalem to zlocik gruby sie szykuje:D:D:
bociek

Wlasnie spocik sie skonczyl :D:D:D I byl MEGAAAAAA na poczatku skromnie bylo ale pozniej przyjechalo pare dosyc fajnych autek :D typu mitsubishi evo 8 audi a4 okolo 400 KM jak nei wiecej :D co chila byly ustawki :D wiec nikt by sie nie nudzil dla kazdego znalazlo by sie cos milćgo :P A zwieczenie weiczoru bylo (w moim prypadku) Wyscig z BMW SERI 7 3,5 L. Oczywiscie na starcie mi odszedl o dlugosc maski ale na koncu 1/4 to wyprzedlilem go o calutka dlugosc mojej maski a w drogim podejsciu to samo :D niestety powyzej 140km\h nie mialem z nim szans :( niestety po 2 godzinach zabawy przyjechala policja i zalapali jednego goscia. No cuz pech tak chcial. fotek zrobilem malo wiekszosc to same filmiki. Jutor wrzuce fotki na forum a odnosnie filmikow to na gg alebo komus linak moge wysales z spakowanyi filmikami bo dosyc sporo jest :D

Acha i jeszcze raz OBJECHALEM BMW 735 :D:D:D:D:D:D:
Tomek
Maniak forumowy

Hehe :) Jaki podjarany :D hehe
Ale ty sie musiales meczyc a on to na luzie zrobil :D No i w jakim komforcie :D
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

no to mozesz tu dac albo mi na gg przeslac 8650408
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
bociek

hehe na zawsze sie obajezdza 735 :p a jak by nie bylo ja mam 316. No i co mu przyszlo z jezdzenia na luzie ze go objechala taka malutka nie pozaorna bunia :D:D a filmiki jutro bede :D teraz moze pomotam sie z fotkami :D
Tomek
Maniak forumowy

bociek pisze:hehe na zawsze sie obajezdza 735 :p a jak by nie bylo ja mam 316. No i co mu przyszlo z jezdzenia na luzie ze go objechala taka malutka nie pozaorna bunia :D:D a filmiki jutro bede :D teraz moze pomotam sie z fotkami :D
Tylko ze jak kupujesz serie 7 to nie myslisz o sciganiu sie.....
zaraz sie zacznie ze mnie tez objada jak bede kiedys mial e38... Ale mi to wisi ja scigac sie nie mam zamiaru ale wyglad niesamowity :)
ODPOWIEDZ