26,09,2007 Częstochowa
26,09,2007 Czestochowa
Jak w temacie w srode jest w Czestochowie maly spocik. Glowna rozrywka yo prosta o dlugosci 1/4 mili bardzo ciekawe miejsce do zwiedzania Jest ktos chetny??? :D Serdecznie zapraszam
niestety ciezko cos dorwac w sobote i niedziele bo na tej miejscowce gdzie wszyscy che sie spotkac policja ciagle jezdzi w weekendy przez zloty typu "wies tanczy i spiewa" bo ciagle pala gume i mieszkancow to w nerwia a tak w srodku tygodnia jest spokuj a jak bedize cos w sobote albo niedziel to dam znac i to raczje cos bardziej legalnego by bylo na torze wyrazow kolo cz-wy
Wlasnie spocik sie skonczyl :D:D I byl MEGAAAAAA na poczatku skromnie bylo ale pozniej przyjechalo pare dosyc fajnych autek typu mitsubishi evo 8 audi a4 okolo 400 KM jak nei wiecej co chila byly ustawki wiec nikt by sie nie nudzil dla kazdego znalazlo by sie cos milćgo A zwieczenie weiczoru bylo (w moim prypadku) Wyscig z BMW SERI 7 3,5 L. Oczywiscie na starcie mi odszedl o dlugosc maski ale na koncu 1/4 to wyprzedlilem go o calutka dlugosc mojej maski a w drogim podejsciu to samo niestety powyzej 140km\h nie mialem z nim szans niestety po 2 godzinach zabawy przyjechala policja i zalapali jednego goscia. No cuz pech tak chcial. fotek zrobilem malo wiekszosc to same filmiki. Jutor wrzuce fotki na forum a odnosnie filmikow to na gg alebo komus linak moge wysales z spakowanyi filmikami bo dosyc sporo jest
Acha i jeszcze raz OBJECHALEM BMW 735 :D:D:D:D:D:
Acha i jeszcze raz OBJECHALEM BMW 735 :D:D:D:D:D:
Tylko ze jak kupujesz serie 7 to nie myslisz o sciganiu sie.....bociek pisze:hehe na zawsze sie obajezdza 735 a jak by nie bylo ja mam 316. No i co mu przyszlo z jezdzenia na luzie ze go objechala taka malutka nie pozaorna bunia :D a filmiki jutro bede teraz moze pomotam sie z fotkami
zaraz sie zacznie ze mnie tez objada jak bede kiedys mial e38... Ale mi to wisi ja scigac sie nie mam zamiaru ale wyglad niesamowity