Bardzo ładnie sie to prezenciM E R O pisze:Full red jest ok , dla mnie na plus
M E R O, Oglądałem twojego turaska na sporcie i powiem ci padam na kolana Piękna Bestyjka
jeżdże tak odkąd kupiłem Obstawiam ze jak Tobie ukradną zaślepke to wpadasz do domu i w skrzynce masz juz list z ASO z ową zaślepka pomalowana w kolor... Ja tak niestety nie mam... A co do hejtowania wszystkich galerii załóż wkońcu swoja!Mystic888 pisze:j/w. lampy zlaly sie w jedna czerwona kupe. Lepszym modem byloby kupno brakujacej zaslepki do zderzaka.
Kolega Mystic raczej nie założy tu swojej galerii z racji tego że jego V12 jest boskie miażdży wszystkich i bez wieś tuningu może i ma wiedzę z mechaniki i modów ale wypowiedzi w galeriach bardziej świadczą o tym jaki jest prosty z torebki niżeli koleżeński jak widać nie zależy mu na kolegach i wsparciu tylko na byciu HejteremPRIMO pisze:A co do hejtowania wszystkich galerii załóż wkońcu swoja!
Zegnam, ban!5. Nie używamy wulgaryzmów i słów powszechnie uważanych za obraźliwe. Do innych użytkowników odnosimy się z szacunkiem, nie obrażając ich w żaden sposób. Również nie kropkujemy i w żaden sposób nie insynuujemy przekleństwa. Każde wykroczenie będzie karane ostrzeżeniem lub w innych wypadkach tymczasowym banem czy nawet całkowitym w ekstremalnych przypadkach!
ironia to była... ehhh... zaślepka mi zgineła w poniedziałek,poczytaj troche ze zrozumieniem, albo przegladaj cała galerie zanim coś napiszesz... lampy nie sa malowane "sprajem", podobać Ci sie nie musi, ale za to hejtować uwielbiasz...Mystic888 pisze:jak mi ukradli to tak wlasnie zrobilem. Masz auto ponad rok, oklejasz silnik jakimis gownami a nie masz 50zł na zaslepke. Uwielbiam takie projekty.
Galerii nie zaloze, bo moj samochod nie sie nadaje na to forum.
Na syndykacie tez galerii nie mam i nie bede mial, bo nie robie samochodu w stylu GS.
Luzujcie poslady chlopaczki, to jest forum, nie kazdy musi sie slinic na widok lamp malowanych sprajem, kazdy ma swoja opinie.
PRIMO, czemu klamiesz? Piszesz, ze kupiles auto bez zaslepki, a na pierwszych fotach jest
lubie to!Moloch pisze:Wybacz primo za offtop
Ale tu nie chodzi o wyrażanie opini bo każdy ma do tego prawo... chodzi o teksty które mystic pisze w każdym poście... że pozwolę sobie zacytować
" lampy zlaly sie w jedna czerwona kupe."
" oklejasz silnik jakimis gownami"
Tomku mi też twoja maska w ogóle nie podchodziła do e46 bo moim zdaniem w ogóle to nie pasuje, ale nie pisałem ci że twoja maska wygląda jak kupa gówna bo jestem pewny że by cię to obraziło. ale co innego usłyszeć że "moim zdaniem nie pasuje to do tego auta" niż "wygląda to jak kupa gówna" prawda?
no przepraszam bardzo ale jak ja bym użył słowa gównami to już dawno mi leci warn:)) A i pewnie za offtopic teraz znowu dostane, ale już mnie to rybcia i tak zostane zmieszany z błotem więc wole już nic nie pisać a tylko jeździć na zloty bo ci co jeżdżą na zloty znają mnie i wiedzą jaki naprawdę jestem:)
Tak że co innego wyrażać opinie na temat czyjegoś auta, a co innego mówić że coś w jego aucie to kupia czy gówno (używam tych słów bo widocznie wolno jeśli pan mystic nie poniósł konsekwencji chociaż ja pewnie dostane za nie warna:)
Ale nie okłamujmy się gdyby ktokolwiek inny z nas tak dogadywał w każdym temacie jak Mystic już dawno załapał by bana ale że widocznie jest pupilkiem jakiegoś admina jest nietykalny, tyle odemnie.