[e46] 330d by Primo>> > Akutalizacja

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

M E R O pisze:Full red jest ok , dla mnie na plus
Bardzo ładnie sie to prezenci :razz:

M E R O, Oglądałem twojego turaska na sporcie i powiem ci padam na kolana Piękna Bestyjka :razz: :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

Mystic888 pisze:j/w. lampy zlaly sie w jedna czerwona kupe. Lepszym modem byloby kupno brakujacej zaslepki do zderzaka.
jeżdże tak odkąd kupiłem :zdziwko: Obstawiam ze jak Tobie ukradną zaślepke to wpadasz do domu i w skrzynce masz juz list z ASO z ową zaślepka pomalowana w kolor... Ja tak niestety nie mam... A co do hejtowania wszystkich galerii załóż wkońcu swoja!
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

PRIMO nie denerwuj się:) ja już przestałem pisać na forum właśnie przez takich ***** jak on, bo gościu zaczepia w każdym temacie... ty napiszesz jedno słowo i dostajesz warna:) dlatego nie warto, światła super mi bardzo podchodzą:)
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

PRIMO pisze:A co do hejtowania wszystkich galerii załóż wkońcu swoja!
Kolega Mystic raczej nie założy tu swojej galerii z racji tego że jego V12 jest boskie miażdży wszystkich i bez wieś tuningu może i ma wiedzę z mechaniki i modów ale wypowiedzi w galeriach bardziej świadczą o tym jaki jest prosty z torebki niżeli koleżeński jak widać nie zależy mu na kolegach i wsparciu tylko na byciu Hejterem :wink:
Ale pewnie niebawem bedzie można zobaczyć jego galerie ale na Syndykacie skoro jego Bawarka jest taka zajedopieszczona życzę ci tego Mystiku z całego serca :lol:

Sorki PRIMO za OT ale również już tego nie wytrzymałem :wink:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

jak mi ukradli to tak wlasnie zrobilem. Masz auto ponad rok, oklejasz silnik jakimis gownami a nie masz 50zł na zaslepke. Uwielbiam takie projekty.
Galerii nie zaloze, bo moj samochod nie sie nadaje na to forum.
Na syndykacie tez galerii nie mam i nie bede mial, bo nie robie samochodu w stylu GS.
Luzujcie poslady chlopaczki, to jest forum, nie kazdy musi sie slinic na widok lamp malowanych sprajem, kazdy ma swoja opinie.

PRIMO, czemu klamiesz? Piszesz, ze kupiles auto bez zaslepki, a na pierwszych fotach jest :shock:

Moloch,
5. Nie używamy wulgaryzmów i słów powszechnie uważanych za obraźliwe. Do innych użytkowników odnosimy się z szacunkiem, nie obrażając ich w żaden sposób. Również nie kropkujemy i w żaden sposób nie insynuujemy przekleństwa. Każde wykroczenie będzie karane ostrzeżeniem lub w innych wypadkach tymczasowym banem czy nawet całkowitym w ekstremalnych przypadkach!
Zegnam, ban!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
PRIMO
Przyjaciel klubu

Mystic888 pisze:jak mi ukradli to tak wlasnie zrobilem. Masz auto ponad rok, oklejasz silnik jakimis gownami a nie masz 50zł na zaslepke. Uwielbiam takie projekty.
Galerii nie zaloze, bo moj samochod nie sie nadaje na to forum.
Na syndykacie tez galerii nie mam i nie bede mial, bo nie robie samochodu w stylu GS.
Luzujcie poslady chlopaczki, to jest forum, nie kazdy musi sie slinic na widok lamp malowanych sprajem, kazdy ma swoja opinie.
PRIMO, czemu klamiesz? Piszesz, ze kupiles auto bez zaslepki, a na pierwszych fotach jest :shock:
ironia to była... ehhh... zaślepka mi zgineła w poniedziałek,poczytaj troche ze zrozumieniem, albo przegladaj cała galerie zanim coś napiszesz... lampy nie sa malowane "sprajem", podobać Ci sie nie musi, ale za to hejtować uwielbiasz...
Ostatnio zmieniony 2012-11-15, 15:59 przez PRIMO, łącznie zmieniany 1 raz.
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

jak sie stawia auto pod hołdom to kradna zaslepki :) EOT.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

Mnie akurat tylne lampy się podobają ale pod maską już nie do końca...

PS.
Zawsze mi tutaj brakowało takiego Syndykatowego High-Tech'a :mrgreen: :mrgreen:
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

Panowie i Panie :D bo ostatnio lubię częstować kreskami ;* Jednemu się podoba drugiemu nie, każdy wyraża swoje zdanie! Nie kłócić mi się :twisted:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Panowie mnie też nie jeden "jechał" za maskę że nie pasuje w e46 ale jakoś się nie obraziłem ani tym bardziej nie wyskakiwałem z jakimiś głupimi hasłami :/

Ja auto robię dla siebie i mi się ma podobać a że żyjemy w wolnym kraju to każdy ma prawo po '89 roku do wolnego wyrażania swojej opinii :)

Mi u Mystica nie podoba się zamocowanie przedniej rejestracji ale jakoś się nie obraził oto i dalej jesteśmy w stanie normalnie rozmawiać :) :bmw:

Wrzućcie na luz... :) :bmw:
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Wybacz primo za offtop

Ale tu nie chodzi o wyrażanie opini bo każdy ma do tego prawo... chodzi o teksty które mystic pisze w każdym poście... że pozwolę sobie zacytować

" lampy zlaly sie w jedna czerwona kupe."

" oklejasz silnik jakimis gownami"

Tomku mi też twoja maska w ogóle nie podchodziła do e46 bo moim zdaniem w ogóle to nie pasuje, ale nie pisałem ci że twoja maska wygląda jak kupa gówna bo jestem pewny że by cię to obraziło. ale co innego usłyszeć że "moim zdaniem nie pasuje to do tego auta" niż "wygląda to jak kupa gówna" prawda?

no przepraszam bardzo ale jak ja bym użył słowa gównami to już dawno mi leci warn:)) A i pewnie za offtopic teraz znowu dostane, ale już mnie to rybcia i tak zostane zmieszany z błotem więc wole już nic nie pisać a tylko jeździć na zloty bo ci co jeżdżą na zloty znają mnie i wiedzą jaki naprawdę jestem:)

Tak że co innego wyrażać opinie na temat czyjegoś auta, a co innego mówić że coś w jego aucie to kupia czy gówno (używam tych słów bo widocznie wolno jeśli pan mystic nie poniósł konsekwencji chociaż ja pewnie dostane za nie warna:)

Ale nie okłamujmy się gdyby ktokolwiek inny z nas tak dogadywał w każdym temacie jak Mystic już dawno załapał by bana ale że widocznie jest pupilkiem jakiegoś admina jest nietykalny, tyle odemnie.
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: MaryjuszTour »

Moloch pisze:Wybacz primo za offtop

Ale tu nie chodzi o wyrażanie opini bo każdy ma do tego prawo... chodzi o teksty które mystic pisze w każdym poście... że pozwolę sobie zacytować

" lampy zlaly sie w jedna czerwona kupe."

" oklejasz silnik jakimis gownami"

Tomku mi też twoja maska w ogóle nie podchodziła do e46 bo moim zdaniem w ogóle to nie pasuje, ale nie pisałem ci że twoja maska wygląda jak kupa gówna bo jestem pewny że by cię to obraziło. ale co innego usłyszeć że "moim zdaniem nie pasuje to do tego auta" niż "wygląda to jak kupa gówna" prawda?

no przepraszam bardzo ale jak ja bym użył słowa gównami to już dawno mi leci warn:)) A i pewnie za offtopic teraz znowu dostane, ale już mnie to rybcia i tak zostane zmieszany z błotem więc wole już nic nie pisać a tylko jeździć na zloty bo ci co jeżdżą na zloty znają mnie i wiedzą jaki naprawdę jestem:)

Tak że co innego wyrażać opinie na temat czyjegoś auta, a co innego mówić że coś w jego aucie to kupia czy gówno (używam tych słów bo widocznie wolno jeśli pan mystic nie poniósł konsekwencji chociaż ja pewnie dostane za nie warna:)

Ale nie okłamujmy się gdyby ktokolwiek inny z nas tak dogadywał w każdym temacie jak Mystic już dawno załapał by bana ale że widocznie jest pupilkiem jakiegoś admina jest nietykalny, tyle odemnie.
lubie to!
Obrazek[/
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Śliczna bestyjka :bmw: Dobra robota PRIMO :br:
Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Vermiliony Sentio sprzedane... Czekam na nowe opony i za pare dni pokaże nowe koło...
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

PRIMO, a my chyba wiemy jakie to koło :twisted:
Zablokowany