BMW E34 by Malaj
BMW E34 by Malaj
Po długich poszukiwaniach wraz z moją małżonką w końcu trafiliśmy na całkiem przyzwoity egzemplarz bmw e34 z silnikiem 2.0 24V oczywiscie z racji tego ze jestem milosnikiem starych samochodów jest to 90' rok : ) autko kupione od kierowcy ambulansu blacha w stanie dobrym silnik w swietnej kondycji. Ponizej zdjecie zaraz po zakupie i po moich drobnych modyfikacjach
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Na żywo te światła wyglądają dość ciekawie a z drugiej strony czy przypadkiem one nie wychodziły z fabryki właśnie z żółtymi lampami? Dokładka jest czarna tak jak ori, środek bedzie mozna zobaczyć na spocie ; p na chwile obecną nie chce mi sie smigac pstrykac zdjec ale moze jutro albo w sobote wezme sie za to pzdrPRIMO pisze:Światła bym zostawił w serii dokladka pójdzie w kolor ? wrzuć jakieś zdjęcia środka i daj VIn
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
chyba cos Ci sie pomylilo, bo obok Alpiny to nawet nie lezalo.Malaj pisze:Kaper pisze:co to za dokładka ?
Dokładka Alpina
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Fajne auto było, jak kupiłeś
Tylko zaczynasz od dupy strony - naklejki - dokładki
Ogarnij się, do czego to pasuje?
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dokladnie. jest to jakis laminat. Zreszta wszystko jest w aukcji napisane. Do tego dokladka wyglada bardzo slabo, bo jest za nisko wzgledem progow. Sytuacje ratuja troche listwy na progi poliftowe, ale u Ciebie ich brak.ManiekCSL pisze:To jest przykład jak nie powinno wyglądać BMW
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
to nie jest na pewno ori dokładka... Czy pasuje czy nie - tobie ma się podobać. Trochę kolorowy się zrobił pysk - może daj białe kierunki ? No i szukaj jakiegoś fajnego kółka na nowy sezon podoba mi się kolor tego auta
Ps: zmień ramki tabicy
Ps: zmień ramki tabicy
Ostatnio zmieniony 2012-11-15, 20:26 przez Kaper, łącznie zmieniany 1 raz.
Auto robie dla siebie nie dla publiki nie wszystkim sie moze podobac i szanuje z tym ze jakbym mial wyrazic swoje zdanie na temat niektórych egzemplarzy to nie było by to przyjemne, a mimo to osoby posiadające takowy egzemplarz myślą że jadą bolidem zrobionym przez Chip Foose'a, moim zdaniem jest ok i czemu twierdzisz ze od dupy strony skoro mechanika i blacha jest ok to co mam szukac czegos na siłe? To by bylo dopiero głupie.ManiekCSL pisze:Fajne auto było, jak kupiłeś
Pzdr
To fakt, nie obrażając alpiny ale po co od razu tak cisnąć koledze Dokładkę wywali, poszuka zderzak z 5 i będzie cyc malinaManiekCSL pisze:To jest przykład jak nie powinno wyglądać BMW
Te obsikane klosze trochę się gryzą z pomarańczami, albo jedno albo drugie. Ogólnie e34 wygląda na zadbaną, gratuluję zakupu
Wszystko zostanie tak jak jest, mi sie podoba ludziom nie musi : ) ale dzieki za wskazówki widze ze siedzi duzo pomysłów w waszych głowach moze zacznijcie realizowac mogą powychodzić ciekawe projekty Pzdrprzemo820 pisze:To fakt, nie obrażając alpiny ale po co od razu tak cisnąć koledze Dokładkę wywali, poszuka zderzak z 5 i będzie cyc malinaManiekCSL pisze:To jest przykład jak nie powinno wyglądać BMW
Te obsikane klosze trochę się gryzą z pomarańczami, albo jedno albo drugie. Ogólnie e34 wygląda na zadbaną, gratuluję zakupu