BMW E34 by Malaj
Dzieki German, ja tez usłyszałem wczoraj bardzo duzo ciekawych wskazówek z twoich ust i mysle ze powoli bede je wdrażał w życie w koncu mam na to całą zime ; p pozdroGERMAN pisze:Malaj, dziś oblukałem sobie na life to twoje maleństwo i powiem ci bardzo ładna sztuka środek jaśniutki czysty aż szkoda w tym siedzieć motorownia ładnie gada jeszcze raz gratki
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
szkoda mojego zachodu... ale napisze... mi sie podoba, robie tyle na ile mnie stać nie mam bogatych rodziców, a praca jest jaka jest rodzina się powiększa więc i koła mniejsze, jak już pisałem przód wysoko bo do placu nie daje rady wjechac, a nie zostawie auta na drodze mieszkajac w boguszowicach bo moglbym zostac i bez tych małych kółek. PozdroSebaE36 pisze:Ten przod az straszy... Potwornie wysoko.... Za male te stalowki....
Ostatnio zmieniony 2013-03-12, 21:48 przez Malaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Malaj nie obraź sie ale skoro robisz na tyle na ile mozesz i tak to wyglada, to lepiej nie robić takich modów... Felga totalnie za mała, o cal albo najlepiej dwa wieksza lekka gleba i by było grubo... a teraz byś musiał wywalić dokladke i zrobic glebe "ala Wegrzol" żeby koło chociaż troche grało z buda, nie mówiąc że balon okropny...
Dla mnie zmiany tylko niszczą ta ładna E34... Przemyśl se wszystko jeszcze raz bo nie tędy droga...
P.S Moro nawet fajnie wyszło i nie traktuj tej wypowiedzi jako atak tylko jako dobrą rade !
Dla mnie zmiany tylko niszczą ta ładna E34... Przemyśl se wszystko jeszcze raz bo nie tędy droga...
P.S Moro nawet fajnie wyszło i nie traktuj tej wypowiedzi jako atak tylko jako dobrą rade !
NO SPEED NO FUN
Może i kombinuje ale autem moge jezdzic na co dzień a nie raz w roku, no i tez wjechac wszedzie moge ; ] szkoda tylko ze wszyscy ktorzy sie jak narazie wypowiedzieli uważają sie za Chip Foosa a tak naprawde na swoje nie patrza ; ] rozumiem ze krytyka daje do zrozumienia ale z moich obserwacji wynika ze zeby miec tu uznanie trzeba miec najlepiej 18 cali z oponą o profilu 30 tylko ze ja sie nie poddaje powszechnym trendom, i nie interesuje mnie krytyka ludzi ktorzy pojawiaja sie na spotach raz w roku i to jeszcze nie swoim autem. PozdroMystic888 pisze:Ogolnie tragedia... Kombinujesz, ale w odwrtonym kierunku. Ile ma ta stal? 15"?
Mi sie podoba wam nie musi, a i jak narazie tylko tu sie spotkałem z krytyką wiec za bardzo sobie nic z tego nie robie ; ]SebaE36 pisze:No juz nie chcialem tego tak drastycznie pisać. Malaj, musisz dac sobie powiedziec tak jak bylo z pokrowcami. Tutaj raczej nie usłyszysz pochwały za 15" do takiej duzej budy jaka jest E34
Tu nie chodzi o krytyke tylko bardziej o zdrowy rozsadek... I nikt Ci nie kaze miec 18" z opona o profilu 30. NIE! Po prostu daj sobie powiedziec i wywal dokladke i troche posadz auto nizej... Albo przynajmniej zrob to zeby zobaczyc jak auto bedzie wygladalo a gwarantuje ze sam sie milo zaskoczysz. Od razu przod bedzie TROCHE lepiej spasowany Nikt tutaj Ci nie chce na zosc zrobic tylko dac Ci dobre rady ktore powinienes przynajmniej wyprobowac.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Ale sie zdenerwowales...Malaj pisze:Może i kombinuje ale autem moge jezdzic na co dzień a nie raz w roku, no i tez wjechac wszedzie moge ; ] szkoda tylko ze wszyscy ktorzy sie jak narazie wypowiedzieli uważają sie za Chip Foosa a tak naprawde na swoje nie patrza ; ] rozumiem ze krytyka daje do zrozumienia ale z moich obserwacji wynika ze zeby miec tu uznanie trzeba miec najlepiej 18 cali z oponą o profilu 30 tylko ze ja sie nie poddaje powszechnym trendom, i nie interesuje mnie krytyka ludzi ktorzy pojawiaja sie na spotach raz w roku i to jeszcze nie swoim autem. PozdroMystic888 pisze:Ogolnie tragedia... Kombinujesz, ale w odwrtonym kierunku. Ile ma ta stal? 15"?
Wystarczylo zrobic stal 2" wieksza i by byla inna gadka.
A tak zrobiles jakies dziadostwo i jeszcze obrazasz sie i bulwersujesz na ludzi, ktorzy maja troche pojecia w klimacie BMW i wiedza, ze to co Ty zmajstrowales to sie nadaje do tematu "Wies tuning". Szczegolnie ta dokladka z przodu, ktora nie wiadomo czemu ma sluzyc... Ale juz sie nie denerwuj
To po co galeria skoro nikt nie moze miec innego zdania niz Ty?Malaj pisze:Mi sie podoba wam nie musi, a i jak narazie tylko tu sie spotkałem z krytyką wiec za bardzo sobie nic z tego nie robie ; ]SebaE36 pisze:No juz nie chcialem tego tak drastycznie pisać. Malaj, musisz dac sobie powiedziec tak jak bylo z pokrowcami. Tutaj raczej nie usłyszysz pochwały za 15" do takiej duzej budy jaka jest E34
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.