KYLO, jak byś chciał to mam w pełni sprawne radio BMW ze zmieniarką za jakas dobrą kwote A co do autka to wyzej juz wszystko napisane. Ładne ale moze być jeszcze ladniejsze jak zrobisz to co planujesz.
środek jest jedwabisty! tylko trochę za dużo tego czerwonego w tym aucie, jakby np. lakier był ciemny to byłby ogień z całym czerwonym wnętrzem. Jak coś nie jest białe lub czarne to nie znaczy że jest brzydkie
KYLO, jak chcesz wywalić czerwony dywan i kupić czarny to po prostu możemy zrobić zamianę (daleko od siebie nie mamy ) bo u Ciebie rzeczywiście za dużo czerwonego w środku... jak coś to odezwij się szybko PW
No fajny jest czerwony dywan ale nie do bordowej budy ! Mi będzie bardziej pasować bo mam czarną budę... a i tak KYLO ma zamiar zmieniać to czemu miałbym się nie zamienić ?
ManiekCSL pisze:hmmm.... na czerwony dywan jest panowie niestety rezerwacja już dużo wcześniej
Tak właśnie myślałem czy Maniuś się odezwie widzę że maczałeś paluszki w zakupie
Bardzo ładny kabriolecik kilka razy lukałem na niego jeszcze jak był na sell widzę że spore plany i dużo pracy przed tobą nic tylko życzyć powodzenia
Trzymam kciuki