[E36] 320i Cabrio
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Pierwszy etap dobiegł końca myślę - auto odwieśniaczone, na ciśnieniu w nocy krzysio wywlukł mnie z domu na sesję
Bez dachu leeepiej
Ta lotka była naprawdę obleśna
Dziś jeszcze na kole zimowym, na pewno lepszym niż poprzednim letnim
Dobranoc
Musicie pomęczyć Kylo żeby wystawił foty nowych fantów, które już czekają na dopieszczenie a następnie montaż - jest grubo według mnie
Bez dachu leeepiej
Ta lotka była naprawdę obleśna
Dziś jeszcze na kole zimowym, na pewno lepszym niż poprzednim letnim
Dobranoc
Musicie pomęczyć Kylo żeby wystawił foty nowych fantów, które już czekają na dopieszczenie a następnie montaż - jest grubo według mnie
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Przedświąteczne zakupy
OZ Mito II 8J 3tgl
Docelowe koło kupione - w przyszłym sezonie wpadną szersze męskie ranty konfiguracja 9 i 10J
Trzeba było zająć się atrapą która jest w innym odcieniu... grill polift już się szykuje do montażu
Wnętrze też już jest, czeka na renowację środkami Lenderzentrum
Pozdrawiam
OZ Mito II 8J 3tgl
Docelowe koło kupione - w przyszłym sezonie wpadną szersze męskie ranty konfiguracja 9 i 10J
Trzeba było zająć się atrapą która jest w innym odcieniu... grill polift już się szykuje do montażu
Wnętrze też już jest, czeka na renowację środkami Lenderzentrum
Pozdrawiam
Żeby sztywna była furka, musi w furce być rozpórka
ET 37, ranty będą na przód 9J na tył10J chcę żeby naciąg lekko wystawał poza obrys budy, co do skóry to bez bicia przyznam się że dałem za nią tysiączek, do tego lenderzentrum za parę stówek i osiągnę efekt lepszy niż niejedne skóry które latają na allegro za 1,5 tysia
Nie wiem czy Et 37 wejdzie Ci na gwint z przodu chyba że masz zwykłe zawieszanie, ewentualnie dystans ;]KYLO pisze:ET 37, ranty będą na przód 9J na tył10J chcę żeby naciąg lekko wystawał poza obrys budy, co do skóry to bez bicia przyznam się że dałem za nią tysiączek, do tego lenderzentrum za parę stówek i osiągnę efekt lepszy niż niejedne skóry które latają na allegro za 1,5 tysia
PRIMO, doskonale wiem że można same ranty wymienić ale podjadę do tego zakładu i powiedzą mi jakie ranty kupić żeby był taki efekt, to chyba najlepsze rozwiązanie zapytać specjalisty "kto pyta nie błądzi" a co do zawieszenia to jest zwykłe na czerwonych sprężynach