Spoty Śląsk - Zagłębie.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
storm
Zaawansowany forumowicz

Post autor: storm »

Masters pisze:No to się troszkę poślizgaliśmy. Może zróbmy jakąś grupę wsparcia dla nałogowych ślizgaczy (nie tych nocno kołderkowych) bo mnie się wydaje ze mam jakąś wadę genetyczną, która wymusza u mnie konieczność walki siłami odśrodkowymi.

hmmm ja bym powiedział,że to już udowodnione a nie,że Ci się zdaje ;) echhh żałuje,że mnie tak rozłożyło :/ mam nadzieje,że jak więcej śniegu spadnie to przybędę :D :twisted:
Do zobaczenia na drodze [you]
Awatar użytkownika
Mamon
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Mamon »

TDS-ik pisze:
Mamon pisze:nie bylo kogos z was po plejada wczoraj w godzinach 19-21

bo jakies bunie widzialem :razz:
Ja byłem w parku na górce, czarne E34 :)
jesli kolo stacji Nestea to cie widzialem :grin:
Awatar użytkownika
Soki
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Soki »

Dzięki wszystkim. Zabawę nieco psuli ludzie z przednio napędówekw. Za to kto miał napęd na tył oraz cztery koła pokazywał jak się jeździ.
Garfild
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Garfild »

HEHE udało sie wrzucic filmik http://www.youtube.com/watch?v=_JyBKOt5OOk
Kuti
Przyjaciel klubu

Post autor: Kuti »

na takie ślizganko dobry jest parking na plejadzie byłem dzisiaj naprawde zajebiscie :bmw: :bmw: plac duzy nawierzchnia zajebista :br: :br:
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Kuti pisze:na takie ślizganko dobry jest parking na plejadzie byłem dzisiaj naprawde zajebiscie :bmw: :bmw: plac duzy nawierzchnia zajebista :br: :br:

Zimą nawierzchnia tam jest ok. gorzej latem :razz: i tam ochrona lubi się czepiać :wink:
Obrazek
Sebamc91
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Sebamc91 »

w tamtym roku sami prosili zeby pośmigać furami haha. :D a w zime jest naprawde fajnie słupki ustawione szeroko mozna miedzy nimi śmigać :D a jak ktoś sie boi to caaały duzy plac na zabawe :)
Do zobaczenia Na drodze :)
Garfild
Zaawansowany forumowicz

Sorki ale ja dzisiaj nie dam rady podjechac na parking pod molo awaria :mad:
Czlowiek
Małopiszący

Post autor: Czlowiek »

a w sobote bedzie ktos z nowego bts-u bo jesli nie to mnie tez nie bedzie. srodowy spot byl tylko przypieczetowaniem zachowania osob ze starego bts-u nawet sie nie pozegnali. (oprocz tds-a szacun)
Niebo mnie nie chce A pieklo boi sie ze nim zawladne
Awatar użytkownika
TORNADO
Zaawansowany forumowicz

Post autor: TORNADO »

Czlowiek pisze:a w sobote bedzie ktos z nowego bts-u bo jesli nie to mnie tez nie bedzie. srodowy spot byl tylko przypieczetowaniem zachowania osob ze starego bts-u nawet sie nie pozegnali. (oprocz tds-a szacun)
male sprostowanie-my jakos stalismy wszyscy razem z Titkiem a Ty nie males zamiaru z nami stac wiec do kogo masz problem,jak bys stal blizej to bys uslyszal czesc ale ty miales swoj swiat z kolega wiec mam na Ciebie wyje.... !!!!!!!
Garfild
Zaawansowany forumowicz

Mnie nie bedzie dalej brak sprawnego Dyferencjału :571:
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Garfild pisze:Mnie nie bedzie dalej brak sprawnego Dyferencjału :571:

Garfild zawsze mogę po ciebie podjechać :wink:

Człowiek jak najbardziej-będziemy :bmw:
Obrazek
Kuti
Przyjaciel klubu

Post autor: Kuti »

Czlowiek pisze:a w sobote bedzie ktos z nowego bts-u bo jesli nie to mnie tez nie bedzie. srodowy spot byl tylko przypieczetowaniem zachowania osob ze starego bts-u nawet sie nie pozegnali. (oprocz tds-a szacun)

Ja wpadne :br:
Czlowiek
Małopiszący

Post autor: Czlowiek »

Co ma piernik do wiatraka? 10 minut rozmawialismy na prywatne tematy a wy najzwyczajniej odjechaliscie. Jezeli tds mial na tyle kultury i przeszedl az dwa metry zeby sie pozegnac to dla innych tez nie stanowiloby to problemu. Chyba ze niechcieli bo mieli wyjeb@ne.... Wsumie to nie pierwszy raz takie zachowanie widzimy. Ale teraz wiemy co o nas myslicie. Nie to zeby mnie to dziwilo ale po co przyjezdzacie skoro macie na nas wyjeb@ne? I to nie tylko ja odnosze takie wrazenie a wiadomo prawda w oczy kole. Nie lubie zasciankowych tematow wiec chcialem to poruszyc ofen :573:
Niebo mnie nie chce A pieklo boi sie ze nim zawladne
Awatar użytkownika
TORNADO
Zaawansowany forumowicz

Post autor: TORNADO »

Czlowiek pisze:Co ma piernik do wiatraka? 10 minut rozmawialismy na prywatne tematy a wy najzwyczajniej odjechaliscie. Jezeli tds mial na tyle kultury i przeszedl az dwa metry zeby sie pozegnac to dla innych tez nie stanowiloby to problemu. Chyba ze niechcieli bo mieli wyjeb@ne.... Wsumie to nie pierwszy raz takie zachowanie widzimy. Ale teraz wiemy co o nas myslicie. Nie to zeby mnie to dziwilo ale po co przyjezdzacie skoro macie na nas wyjeb@ne? I to nie tylko ja odnosze takie wrazenie a wiadomo prawda w oczy kole. Nie lubie zasciankowych tematow wiec chcialem to poruszyc ofen :573:

kolego po pierwsze to czy bedac na molo w sobote musi znaczyc ze przyjechalem na spot ?????bylismy tam juz duzo wczesniej wiec co moze mi jeszcze powiesz ze mam zakaz przyjezdzania w srody i soboty na molo bo wtedy sa spoty nowego BTSu ?hahahhahaha a po drugie to Ty zawsze walisz olewke bo nigdy z nami nie stajesz i TDSa tez olales i sie z nim nie przywitales a teraz wielki szacun bo sie pozegnal hahhahah smieszny jestes :573: wiec koniec tematu.mysl sobie co chcesz mam na to wyjeb... bo i tak wiem ze szukacie zaczepki

pozdro dla reszty z ktora da sie normalnie gadac :bmw:
ODPOWIEDZ