Masters pisze:No to się troszkę poślizgaliśmy. Może zróbmy jakąś grupę wsparcia dla nałogowych ślizgaczy (nie tych nocno kołderkowych) bo mnie się wydaje ze mam jakąś wadę genetyczną, która wymusza u mnie konieczność walki siłami odśrodkowymi.
hmmm ja bym powiedział,że to już udowodnione a nie,że Ci się zdaje echhh żałuje,że mnie tak rozłożyło mam nadzieje,że jak więcej śniegu spadnie to przybędę
w tamtym roku sami prosili zeby pośmigać furami haha. a w zime jest naprawde fajnie słupki ustawione szeroko mozna miedzy nimi śmigać a jak ktoś sie boi to caaały duzy plac na zabawe
a w sobote bedzie ktos z nowego bts-u bo jesli nie to mnie tez nie bedzie. srodowy spot byl tylko przypieczetowaniem zachowania osob ze starego bts-u nawet sie nie pozegnali. (oprocz tds-a szacun)
Niebo mnie nie chce A pieklo boi sie ze nim zawladne
Czlowiek pisze:a w sobote bedzie ktos z nowego bts-u bo jesli nie to mnie tez nie bedzie. srodowy spot byl tylko przypieczetowaniem zachowania osob ze starego bts-u nawet sie nie pozegnali. (oprocz tds-a szacun)
male sprostowanie-my jakos stalismy wszyscy razem z Titkiem a Ty nie males zamiaru z nami stac wiec do kogo masz problem,jak bys stal blizej to bys uslyszal czesc ale ty miales swoj swiat z kolega wiec mam na Ciebie wyje.... !!!!!!!
Czlowiek pisze:a w sobote bedzie ktos z nowego bts-u bo jesli nie to mnie tez nie bedzie. srodowy spot byl tylko przypieczetowaniem zachowania osob ze starego bts-u nawet sie nie pozegnali. (oprocz tds-a szacun)
Co ma piernik do wiatraka? 10 minut rozmawialismy na prywatne tematy a wy najzwyczajniej odjechaliscie. Jezeli tds mial na tyle kultury i przeszedl az dwa metry zeby sie pozegnac to dla innych tez nie stanowiloby to problemu. Chyba ze niechcieli bo mieli wyjeb@ne.... Wsumie to nie pierwszy raz takie zachowanie widzimy. Ale teraz wiemy co o nas myslicie. Nie to zeby mnie to dziwilo ale po co przyjezdzacie skoro macie na nas wyjeb@ne? I to nie tylko ja odnosze takie wrazenie a wiadomo prawda w oczy kole. Nie lubie zasciankowych tematow wiec chcialem to poruszyc ofen
Niebo mnie nie chce A pieklo boi sie ze nim zawladne
Czlowiek pisze:Co ma piernik do wiatraka? 10 minut rozmawialismy na prywatne tematy a wy najzwyczajniej odjechaliscie. Jezeli tds mial na tyle kultury i przeszedl az dwa metry zeby sie pozegnac to dla innych tez nie stanowiloby to problemu. Chyba ze niechcieli bo mieli wyjeb@ne.... Wsumie to nie pierwszy raz takie zachowanie widzimy. Ale teraz wiemy co o nas myslicie. Nie to zeby mnie to dziwilo ale po co przyjezdzacie skoro macie na nas wyjeb@ne? I to nie tylko ja odnosze takie wrazenie a wiadomo prawda w oczy kole. Nie lubie zasciankowych tematow wiec chcialem to poruszyc ofen
kolego po pierwsze to czy bedac na molo w sobote musi znaczyc ze przyjechalem na spot ?????bylismy tam juz duzo wczesniej wiec co moze mi jeszcze powiesz ze mam zakaz przyjezdzania w srody i soboty na molo bo wtedy sa spoty nowego BTSu ?hahahhahaha a po drugie to Ty zawsze walisz olewke bo nigdy z nami nie stajesz i TDSa tez olales i sie z nim nie przywitales a teraz wielki szacun bo sie pozegnal hahhahah smieszny jestes wiec koniec tematu.mysl sobie co chcesz mam na to wyjeb... bo i tak wiem ze szukacie zaczepki