[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
zdecydowanie tak... ja miałem już w planach malowanie ich na biało bo ten czarny zabił mi totalnie piękny wygląd tej felgi, więc z mojego doświadczenia 100% nie polecam ciemnego koloru, może być delikatnie szarawy ale grafit może być już z byt ciemny, na twoim miejscu bym nie kombinował tylko ładował srebrny i wyjdzie na pewno świetnie
x2Moloch pisze:zdecydowanie tak... ja miałem już w planach malowanie ich na biało bo ten czarny zabił mi totalnie piękny wygląd tej felgi, więc z mojego doświadczenia 100% nie polecam ciemnego koloru, może być delikatnie szarawy ale grafit może być już z byt ciemny, na twoim miejscu bym nie kombinował tylko ładował srebrny i wyjdzie na pewno świetnie
lubię to...
trochę prace ruszyły ,
2 felunia wypolerowana ,jeszcze zostały 2 i malowanie
a przed fela leży sobie zakupiony w idealnym stanie obudowa filtra powietrza ,został u myta wyczyszczona i czernidłem zabezpieczona ,teraz jest igła
jeszcze zostało wy czyścic nowy kolektor ssacy i montaż
a tu takie cos co mi kolega w pracy zrobił na CNC Laser ,muszę zamontowac mechanizm zegarka i pomalowac
2 felunia wypolerowana ,jeszcze zostały 2 i malowanie
a przed fela leży sobie zakupiony w idealnym stanie obudowa filtra powietrza ,został u myta wyczyszczona i czernidłem zabezpieczona ,teraz jest igła
jeszcze zostało wy czyścic nowy kolektor ssacy i montaż
a tu takie cos co mi kolega w pracy zrobił na CNC Laser ,muszę zamontowac mechanizm zegarka i pomalowac
Trochę ciszy było ,wczoraj byłem u kolegi na warsztacie by na prawic sprzęgło ,zdjec nie robiłem bo chyba każdy wie jak wygląda skrzynia w trakcie zdejmowania ,
całkowity czas operacji jaki mi za joł samemu to 4,5h
co sie okazało słoneczko na docisku było uszkodzone i łożysko po 2 latach sie rozpadło (Sachs)
naj ważniejsza rzecz była krzywa łapa sprzęgła (łożyska oporowego)dobrze że zakupiłem komplet wraz z sprężynką i plastikowym trzpieniem ,
auto po skladane i cud miód malina ,nie ten samochód biegi wchodza jednym palcem ,i o dziwo samochód odżył ,super przyspiesza ,jestem zadowolony na 101%
I jeszcze przy okazji wymieniłem komplet świec żarowych ,
Jedynie co zapomniałem kupic to plastikowe łozysko do lewarka ,by pozbyc sie luzu na boki
PS ,ale to sie jeszcze zrobi ,tak więc jak ktos bedzie wymieniał sprzęgło to polecam kupic łape ,sprężynke i trzpień plastikowy
co sie okazało słoneczko na docisku było uszkodzone i łożysko po 2 latach sie rozpadło (Sachs)
naj ważniejsza rzecz była krzywa łapa sprzęgła (łożyska oporowego)dobrze że zakupiłem komplet wraz z sprężynką i plastikowym trzpieniem ,
auto po skladane i cud miód malina ,nie ten samochód biegi wchodza jednym palcem ,i o dziwo samochód odżył ,super przyspiesza ,jestem zadowolony na 101%
Jedynie co zapomniałem kupic to plastikowe łozysko do lewarka ,by pozbyc sie luzu na boki
PS ,ale to sie jeszcze zrobi ,tak więc jak ktos bedzie wymieniał sprzęgło to polecam kupic łape ,sprężynke i trzpień plastikowy
No, no wreszcie działałeś sąsiad i w końcu spokojnie na spoty będziesz mógł dojeżdząć, bo samemu do obcych nudno jakośGłodek pisze:Trochę ciszy było ,wczoraj byłem u kolegi na warsztacie by na prawic sprzęgło ,zdjec nie robiłem bo chyba każdy wie jak wygląda skrzynia w trakcie zdejmowania ,
Dobre produkty, a od kogo? od Żony?Głodek pisze:wczoraj jako że były Walentynki dostałem taki prezencik jaka była radośc
[url=http://img16.imageshack.us/img16/695/imag0589vd.jpg]Obrazek[/URL]