[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

zdecydowanie tak... ja miałem już w planach malowanie ich na biało bo ten czarny zabił mi totalnie piękny wygląd tej felgi, więc z mojego doświadczenia 100% nie polecam ciemnego koloru, może być delikatnie szarawy ale grafit może być już z byt ciemny, na twoim miejscu bym nie kombinował tylko ładował srebrny i wyjdzie na pewno świetnie :bmw:
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Moloch pisze:zdecydowanie tak... ja miałem już w planach malowanie ich na biało bo ten czarny zabił mi totalnie piękny wygląd tej felgi, więc z mojego doświadczenia 100% nie polecam ciemnego koloru, może być delikatnie szarawy ale grafit może być już z byt ciemny, na twoim miejscu bym nie kombinował tylko ładował srebrny i wyjdzie na pewno świetnie :bmw:
x2

lubię to...
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

czas przerwac to milczenie
wczoraj wpadło takie coś ,małe a cieszy
nie długo większa częśc tej mniejszej :mrgreen:

Obrazek

Sąsiad :br:
Obrazek
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Będzie się prezentował ten Twój ropniok...!! :mrgreen: Już czekom na rozpoczęcie sezon, żeby go luknąć... :cool:
mrcin86

Post autor: mrcin86 »

Jeszcze tylko zderzaki, progi listwy i w 18 calach styling 32 :D
Glodek
Maniak forumowy

trochę prace ruszyły ,
2 felunia wypolerowana ,jeszcze zostały 2 i malowanie
Obrazek

a przed fela leży sobie zakupiony w idealnym stanie obudowa filtra powietrza ,został u myta wyczyszczona i czernidłem zabezpieczona :mrgreen: ,teraz jest igła
jeszcze zostało wy czyścic nowy kolektor ssacy i montaż

a tu takie cos co mi kolega w pracy zrobił na CNC Laser ,muszę zamontowac mechanizm zegarka i pomalowac :m:
Obrazek
Obrazek
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

oj skladaj skladaj napewno bedzie zacnie wygladalo
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Dajesz Głodek! Podoba mi się u Ciebie ciągłość prac wykonywanych przez Twoją osobę :razz: :razz: Mój kompot wczoraj poszedł...Narazie jestem bez wozidła...Ale wkrótce coś będzie :razz: :mrgreen:
Glodek
Maniak forumowy

Trochę ciszy było ,wczoraj byłem u kolegi na warsztacie by na prawic sprzęgło ,zdjec nie robiłem bo chyba każdy wie jak wygląda skrzynia w trakcie zdejmowania ,
całkowity czas operacji jaki mi za joł samemu to 4,5h
co sie okazało słoneczko na docisku było uszkodzone i łożysko po 2 latach sie rozpadło (Sachs)
naj ważniejsza rzecz była krzywa łapa sprzęgła (łożyska oporowego)dobrze że zakupiłem komplet wraz z sprężynką i plastikowym trzpieniem ,
auto po skladane i cud miód malina ,nie ten samochód biegi wchodza jednym palcem ,i o dziwo samochód odżył ,super przyspiesza ,jestem zadowolony na 101% :mrgreen:
I jeszcze przy okazji wymieniłem komplet świec żarowych ,
Jedynie co zapomniałem kupic to plastikowe łozysko do lewarka ,by pozbyc sie luzu na boki
PS ,ale to sie jeszcze zrobi ,tak więc jak ktos bedzie wymieniał sprzęgło to polecam kupic łape ,sprężynke i trzpień plastikowy
Obrazek
mrcin86

Głodek pisze:Trochę ciszy było ,wczoraj byłem u kolegi na warsztacie by na prawic sprzęgło ,zdjec nie robiłem bo chyba każdy wie jak wygląda skrzynia w trakcie zdejmowania ,
całkowity czas operacji jaki mi za joł samemu to 4,5h
co sie okazało słoneczko na docisku było uszkodzone i łożysko po 2 latach sie rozpadło (Sachs)
naj ważniejsza rzecz była krzywa łapa sprzęgła (łożyska oporowego)dobrze że zakupiłem komplet wraz z sprężynką i plastikowym trzpieniem ,
auto po skladane i cud miód malina ,nie ten samochód biegi wchodza jednym palcem ,i o dziwo samochód odżył ,super przyspiesza ,jestem zadowolony na 101% :mrgreen:
I jeszcze przy okazji wymieniłem komplet świec żarowych ,
Jedynie co zapomniałem kupic to plastikowe łozysko do lewarka ,by pozbyc sie luzu na boki
PS ,ale to sie jeszcze zrobi ,tak więc jak ktos bedzie wymieniał sprzęgło to polecam kupic łape ,sprężynke i trzpień plastikowy
No, no wreszcie działałeś sąsiad i w końcu spokojnie na spoty będziesz mógł dojeżdząć, bo samemu do obcych nudno jakoś :bmw:
Glodek
Maniak forumowy

wczoraj jako że były Walentynki dostałem taki prezencik :mrgreen: jaka była radośc
Obrazek
Obrazek
mrcin86

Głodek pisze:wczoraj jako że były Walentynki dostałem taki prezencik :mrgreen: jaka była radośc
[url=http://img16.imageshack.us/img16/695/imag0589vd.jpg]Obrazek[/URL]
Dobre produkty, a od kogo? od Żony? :D
Glodek
Maniak forumowy

Coś sie tam dzieje ,felgi sie szlifuje ,poleruje
dzisiaj kuriej przywiózł mi paczkę dużą a w niej przód
Obrazek

tył kompletny leży w piwnicy :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
SebaE36