Problem z LPG sekw. w E36 316i 1895 cm i 77 kW z 2000 roku
Niema co jęczeć nad rozlanym mlekiem Kase wylałeś więc nic tylko żyć dalej i oby się nie powtórzyłok_k-ce pisze:Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.
Moim zdaniem zdarł z ciebie I będziesz musiał w tym wypadku tam wrócić i się targować JOK !!!
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
W takim razie przyjadę do Ciebie MEDy wymienić, całą listwę na 4 gary Chyba,że wolisz na 6 nie wspomnę o BRC czy KeichinKuti pisze:Aha. Zależy jaką tam masz założoną, ale od 230 zł do 600zł (zalezy jaka)
Jeśli jest tak,że nie poprawiło to nic, pozostaje Ci jechać i wytłumaczyć gazownikowi,że mimo jego zabiegów nie odniosło to poprawy. Wg mnie nie powinien Ci odmówić. Zapłaciłeś za usługę, która miała przynieść efekt.k_k-ce pisze:Witam, po długiej przerwie - więc tak.
Usterka była spowodowana starymi filtrami - zapłaciłem 120 zł,
kondensatorem - regeneracja 300 zł i czujnikiem ciśnienia (?) 200 zł.
Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.
Robił mi to koleś w katowicach na hallera.
co do warsztatu to sam u niego zakładałem 2 instalacje i nie mogę narzekać.
Jeśli chodzi o filtry to każdy warsztat ma swoje ceny. Co do czujnika ciśnienia to cena średnia wg mnie. Są tańsze i droższe ;]
Skoro uważasz,że zdarł to napisz proszę ile powinien zedrzeć??GERMAN pisze:Niema co jęczeć nad rozlanym mlekiem Kase wylałeś więc nic tylko żyć dalej i oby się nie powtórzyłok_k-ce pisze:Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.
Moim zdaniem zdarł z ciebie I będziesz musiał w tym wypadku tam wrócić i się targować JOK !!!
Do zobaczenia na drodze [you]