koncowyPRIMO pisze:chcesz caly czy tylko końcowy ?Patryk85 pisze:napisalem im emaila zobaczymy ile mi wycenia wydech do mojej 2,8:)
Co to za wydech?? E36 2,8...znawcy do tablicy...
Tak jak pisze mystic... to jest największą głupotą zrobić przelot... kucyki pouciekają na wszystkie strony świata tym przelotemMystic888 pisze:Zostanie ze 150 koni i 170 Nm. Wspanialy plan. Silniki BMW uwielbiaja przelotymajek pisze:zrób sobie przelot zostaw tylko oryginalny tłumik i już będziesz miał dźwięk bo mam podobny tylko że niemam dwururki silnik 2.0
Patryk85, jak Ci wycenią to potem napisz tutaj a nawet możesz mi napisać na PW co i jak...
Ps: Rafael miał dokładnie taki sam wydech w E36 coupe:
http://www.youtube.com/watch?v=uegB5QDHTyY
- Ksawer
- Maniak forumowy
Głupotą może i to jest ale czy konie ucieknąMoloch pisze:Tak jak pisze mystic... to jest największą głupotą zrobić przelot... kucyki pouciekają na wszystkie strony świata tym przelotemMystic888 pisze:Zostanie ze 150 koni i 170 Nm. Wspanialy plan. Silniki BMW uwielbiaja przelotymajek pisze:zrób sobie przelot zostaw tylko oryginalny tłumik i już będziesz miał dźwięk bo mam podobny tylko że niemam dwururki silnik 2.0
Ja mam pełen przelot i z miłą chęcią mogę się ścignąć z seryjnym wydechem jedyne co mi się zmieniło to brzydki metaliczny dźwięk który zostaje z tyłu i prawie go nie słyszę
Chociaż ja w 2.8 bym nie robił przelotu
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Ksawer, i seryjne auto zrobilo by Cie jakby chcialo.
Robilem dziesiatki wydechow w roznych wersjach silnikowych. I do zadnej wolnossacej jednostki BMW nie pasowal przelot. Przelot jest dobry ale przy tubro/kompresor.
Metaliczny dzwiek powoduja inne rzeczy.
Wiec nie gadaj glupot, ze w 2.0 zrobiles a do 2.8 bys nie zrobil. Co to za roznica?
Robilem dziesiatki wydechow w roznych wersjach silnikowych. I do zadnej wolnossacej jednostki BMW nie pasowal przelot. Przelot jest dobry ale przy tubro/kompresor.
Wiec nie gadaj glupot, ze w 2.0 zrobiles a do 2.8 bys nie zrobil. Co to za roznica?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dam znac na pewno:)Kaper pisze:Patryk85, jak Ci wycenią to potem napisz tutaj a nawet możesz mi napisać na PW co i jak...
- Ksawer
- Maniak forumowy
Nie mam zamiaru się z tobą przekomarzać,a laikiem też nie jestem Będą okazje na spotach czy zlotach się ścignać więc zapraszamMystic888 pisze:Ksawer, i seryjne auto zrobilo by Cie jakby chcialo.
W 2.8 są dwie sondy i dla tego bym nie robił bo trzeba by było troszkę pokombinować aby to zagrało.I nie mam zamiaru się przechwalać kto zrobił więcej wydechów i w czym
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Musialbym odlaczyc z 8 cylindrow zebys mial szanse. PozdroKsawer pisze:Będą okazje na spotach czy zlotach się ścignać więc zapraszam
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ksawer pisze:No tak,wiem o tym ale 2.8 ma inny moment(1 koń więcej) i ori wydech a ja mam przecież osłabiony silnik przez przelotMystic888 pisze:Troche roznicy w masie miedzy cabrio a coupe.
Chłopie chcesz sie zmierzyc ??To mierz sie z małolatami w Golfach nie ze mna mnie to nie kreci Dziekuje pozdrawiam.
Ksawer pisze:No tak,wiem o tym ale 2.8 ma inny moment(1 koń więcej) i ori wydech a ja mam przecież osłabiony silnik przez przelotMystic888 pisze:Troche roznicy w masie miedzy cabrio a coupe.
Chłopie chcesz sie zmierzyc ??To mierz sie z małolatami w Golfach nie ze mna mnie to nie kreci Jak dla mnie mozesz mnie objechac 10 razy;]