[e36 coupe] 328i by Kaper
No jak by to powiedzieć... - w tym tygodniu mam to zamiar skończyć (cały czas czekam aż kumpel znajdzie czas i mi to pomoże "wyścielić" materiałemM E R O pisze:Jak tam sufit ??
Ps: przy okazji chce wyciągnąć tylną półkę i przyczernić ją
No od Igora z syndykatu, byłe 325 FaTuMaM E R O pisze:PS: Kaper znasz moze??
Art.Kaper pisze:Zajrzyj sobie to FaTuMo'wej galerii i zobacz co miał w winieSebaE36 pisze:No własnie... Nie było 325 z 170km
Wartość
Numer podwozia WBABF71090EP486XX
Kod typu BF71
Typ 323I (EUR)
Typoszereg E E36 (2)
Seria 3
Rodzaj konstrukcji COUPE
Układ kierowniczy LL
Drzwi 2
Silnik M52
Pojemność skokowa 2.50
Moc 125
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)
Tapicerka STOFF AMARETTA BOA/BOA/AVUSBLAU (E7AV)
Data prod. 1998-05-13
Tu masz Vin z jakiejś 323, a co miał Fatum wpisane to nie wiem. koniec ot
kokosowa, a dzięki miło mi
Podsufitka gotowa. Lecz nie obyło się bez problemów. A mianowicie pianka którą wcześniej wyłożyłem podsufitkę skończyła tak:
była za słabo przyklejona i przy nakładaniu kleju na piankę zaczły się robić bomble i "plenckeże" znów musiałem drapać tę piankę ale tą się gorzej drapało niż starą oryginalną... ale trzeba było to zrobić
Potem z pomocą przyszedł użytkownik Szwager (dzięki wielkie) i kładliśmy materiał bezpośrednio na podsufitkę (bez żadnych pianek itd) ciężko było wyprofilować ten materiał ale co 4 ręce to nie 2 i daliśmy se radę (przy okazji naćpaliśmy się troszku klejem ) Efekt ? Ja jestem zadowolony
Do tego wpadną czarne daszki, rączki i lampki (taka przymiarka z lampką:
Materiał dokładnie taki ma wzór:
Do tego jeszcze zabieram się za oklejanie słupków na czarno i półki tylnej (mam patenta na tylną półkę )
I tak oto wygląda cała tajemnica z moją podsufitką
Teraz czekam na kaske i będę się jeszcze zabierał za wymianę tylnych tulei i czego tam jeszcze trzeba (może wachacz, łożysko - się okaże w praniu) oraz sworznia z przodu
Również na montaż czekają wyżej pokazane spryski lamp oraz PDC i jeśli ktoś ma chęć pomóc mi to zrobić (wiem, że Maniek oferował pomoc) to będę wdzięczny
Podsufitka gotowa. Lecz nie obyło się bez problemów. A mianowicie pianka którą wcześniej wyłożyłem podsufitkę skończyła tak:
była za słabo przyklejona i przy nakładaniu kleju na piankę zaczły się robić bomble i "plenckeże" znów musiałem drapać tę piankę ale tą się gorzej drapało niż starą oryginalną... ale trzeba było to zrobić
Potem z pomocą przyszedł użytkownik Szwager (dzięki wielkie) i kładliśmy materiał bezpośrednio na podsufitkę (bez żadnych pianek itd) ciężko było wyprofilować ten materiał ale co 4 ręce to nie 2 i daliśmy se radę (przy okazji naćpaliśmy się troszku klejem ) Efekt ? Ja jestem zadowolony
Do tego wpadną czarne daszki, rączki i lampki (taka przymiarka z lampką:
Materiał dokładnie taki ma wzór:
Do tego jeszcze zabieram się za oklejanie słupków na czarno i półki tylnej (mam patenta na tylną półkę )
I tak oto wygląda cała tajemnica z moją podsufitką
Teraz czekam na kaske i będę się jeszcze zabierał za wymianę tylnych tulei i czego tam jeszcze trzeba (może wachacz, łożysko - się okaże w praniu) oraz sworznia z przodu
Również na montaż czekają wyżej pokazane spryski lamp oraz PDC i jeśli ktoś ma chęć pomóc mi to zrobić (wiem, że Maniek oferował pomoc) to będę wdzięczny
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: