[E46] Pako320td-> E46 Compact 320td
Heh jeszcze trochę czasu i go pokaże w pełnej odsłonie Wiosna - Lato 2013 W weekend chciałbym założyć kola i skręcić gwint, postaram się wkleić zaślepki ale nerki muszą wyschnąć, bo nie chce mieć potem odbitych palców przy montazu
Ale przez te zderzaki i dodatki w czarnym połysku auto diametralnieeeee zmieniło wygląd
Zostaje mi do zrobienia wydech - chciałbym 2x76mm na wprost, bo ten seryjny (fifa w dół) średnio pasuje.... ale wiadomo wszystko w swoim czasie
Powoli powoli brniemy do przodu
Ale przez te zderzaki i dodatki w czarnym połysku auto diametralnieeeee zmieniło wygląd
Zostaje mi do zrobienia wydech - chciałbym 2x76mm na wprost, bo ten seryjny (fifa w dół) średnio pasuje.... ale wiadomo wszystko w swoim czasie
Powoli powoli brniemy do przodu
My BMW E46 ** COMPACT ** Gwint FK - 18" AC Schnitzer - Mpakiet ...
Siemanko
No to rozpoczynamy SEZON 2013
Modyfikacje 2013:
- Zderzaki Mpakiet - wstawki w Piano Black
- Felgi AC Schnitzer Type II 18x 8,5J
- Opony 215/35/18
- Tył dystans 5mm
- Podsufitka Mpakiet
- Sworznie Meyle
- Tuleje poliuretan Olkusz
- Lustra pomalowane w Piano Black
- Listwy na drzwiach w Piano Black
- Nerki pomalowane w Piano Black
Został tylko wydech wiec w najbliższym czasie pewnie wpadnie RM6, ewentualnie zostaną dospawane końcówki z nierdzewki do ori puchy
Pogoda nie sprzyja pada i pada, zima nie chce odpuścić wiec na razie tylko takie foty udało mi się strzelić, przyjdzie wiosna to zrobię porządne z lustrzanki ....
Zdjęcia nie oddają efektu auta na żywo, a właściwie felgi bo nie widać tej wklęsłości...
Zapraszam do oglądania i oceny Compacta - śmiem twierdzić że jest to jeden z najładniejszych Compactów w PL, zrobiony w czystym stylu bez zbędnych pierdół i innych udziwnień.... Marek z Poznania ( z Syndykatu ) posiada również dobrego Compiego ale z innym kołem i czarnym dachem...
Miłego oglądania ....
No to rozpoczynamy SEZON 2013
Modyfikacje 2013:
- Zderzaki Mpakiet - wstawki w Piano Black
- Felgi AC Schnitzer Type II 18x 8,5J
- Opony 215/35/18
- Tył dystans 5mm
- Podsufitka Mpakiet
- Sworznie Meyle
- Tuleje poliuretan Olkusz
- Lustra pomalowane w Piano Black
- Listwy na drzwiach w Piano Black
- Nerki pomalowane w Piano Black
Został tylko wydech wiec w najbliższym czasie pewnie wpadnie RM6, ewentualnie zostaną dospawane końcówki z nierdzewki do ori puchy
Pogoda nie sprzyja pada i pada, zima nie chce odpuścić wiec na razie tylko takie foty udało mi się strzelić, przyjdzie wiosna to zrobię porządne z lustrzanki ....
Zdjęcia nie oddają efektu auta na żywo, a właściwie felgi bo nie widać tej wklęsłości...
Zapraszam do oglądania i oceny Compacta - śmiem twierdzić że jest to jeden z najładniejszych Compactów w PL, zrobiony w czystym stylu bez zbędnych pierdół i innych udziwnień.... Marek z Poznania ( z Syndykatu ) posiada również dobrego Compiego ale z innym kołem i czarnym dachem...
Miłego oglądania ....
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Te felgi sa piekne. Tez uderzylem na ten sezon w AC Schnitzera, tylko Typ III i 19".
Tak jak nie lubie Compactow, tak Twoj jest zajebisty.
Tak jak nie lubie Compactow, tak Twoj jest zajebisty.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Heh dzięki wielkie No tez mi nie leży ta wycieraczka, ale ona nie jest montowana w szybie tylko w klapie, wiec trzeba by spawać otwór i malować klapę a to się mija z celem...Gabrielo pisze:Śmiem twierdzić, że ładniejszego compacta E46 nie widziałem! Wygląda super! Normalnie efekt miażdży, tylko jedno mi się nie podoba - WYCIERACZKA NA TYLNEJ SZYBIE! Dlaczemu ona tam jeszcze jest? Sylwetka nie ucierpi, jak ją usuniesz Ogólnie cacko!!
Juz mierzyłem aluminiowe zaślepki z allegro ale biednie to wygląda i bardzo odstaje od klapy
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Czasami jak się tak przyglądam to mam wrażenie że to Astra II w trzech furtkach ;P
Co nie zmienia faktu, że mi się bardzo podoba - dobrze go ogarnąłeś.... pasuje mi ten styl i wyczucie
Brawo
Co nie zmienia faktu, że mi się bardzo podoba - dobrze go ogarnąłeś.... pasuje mi ten styl i wyczucie
Brawo
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734