[E46] incoming -->> BMW E46Ci Na sprzedaż str. 7

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
incoming
Zaawansowany forumowicz

Post autor: incoming »

mam rozumieć ze tak obszyta kierownica nie może sie równać? z oryginałem ? do tego z oryginałem używanym. ?? jak dla mnie super robota.

Obrazek

ja powiem tak ori m3 obszyta na nowo i m-pakiet obszyta na nowo przerobiona na M3 leżace obok sie będą wyglądać tak samo. zresztą zobaczymy za kilka dni...
Ostatnio zmieniony 2013-04-05, 21:19 przez incoming, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Mi tez sie podoba :)
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A ja Ci powiem że choćbym nie wiem jak się starał to z gówna zamku nie ulepisz... :bmw:

I choćbym nie wiem co wkładał w kierę M pakietową to nie zrobisz z niej org eMkowej :) A wiem bo miałem do czynienia i z tą i z tą... :) :bmw:
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

incoming, jak byś wrzucił zdj gotowej kierownicy i powiedział, że kupiłeś to by się nikt nie kapnął... tak samo podejrzewam, że z wieloma innymi rzeczami ;) więc działaj dalej :wink:
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Nie jestem fanem kolorowania foteli i klejenia na sile . Wiadomo Polska trudny kraj , kazdy kombinuje bo kieszenie puste , ale nie rozumiem po co to . Przecierz mozna upolowac w normalnej kasie, a takie robienie pochlania mase roboczogodzin , ktore mozna spozytkowac w inny sposob .
PS: no i kolejna sprawa chocby nie wiem ile i jak sie staral , nigdy nie bedzie jak oem
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

M E R O pisze: PS: no i kolejna sprawa chocby nie wiem ile i jak sie staral , nigdy nie bedzie jak oem
Amen.

jak ktos ma czasi checi, to oczywiscie, niech sie bawi i rzezbi. Ale pewne mody w tym samochodzie sa przesadzone.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
incoming
Zaawansowany forumowicz

Ja się nie poddaje i dbam o najmniejsze szczegóły...

powiem tak mnie ta kierownica na gotowo razem z nowa skórą wyjdzie taniej niż ori używana, jakieś 120zł wieć uważam ze warto było sie tego podjąć tym bardziej ze lubie eksperymentować. a zyskam nową skórę.

a co do pracy te dwa zdjecia w takim stanie to czas 1 godziny mysle ze jeszcze z godzinka i lera bedzie gotowa, oczywiscie przerywam prace bo laska przyjedzie :/

wiecie czy nie stan dolny kierownicy m-pakiet jest nieco inny niż m3 dlatego podniosłem dół kierowicy i lerę zaokrągliłem i niec podniosłem... w miedzyczasie jeszcze mam inną robotę renowacja plastików połamanych w VW sharanie... tak ze czasu mało.

foto z prac...

Obrazek

Obrazek

no chyba ze ktoś miu załatwi ori z poduchą za 600zł to biorę od razu M3 jesli nie rachunek jest prosty...
balonik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: balonik »

dobra robota :wink: wiadomo ze do auta kupić można wszystko ale satysfakcja że zrobiło się coś fajnego smemu jest bezcenna :wink: więc działaj kolego czekam na efekt końcowy :mrgreen:
nie sztuką jest mieć nowe auto, sztuką jest żeby stare wyglądało jak nowe...
Tomek
Maniak forumowy

Ostatnio byla ori M3 na allegro zza 550zl :)
A za 600zl to mozesz sobie kupic poduszke sama jak chcesz ;)
Dla mnie to nadal nie oplacalne... Kiere bez poduchy kupisz za 500zl, swoja sprzedasz za 250 ale juz masz ORG a nie lepianke ktora nigdy nie bedzie taka jak org ;) A to ze zaoszczedzisz 120zl? Stac Cie na BMW to i stac na org taile :P

Tak samo posuniecie ze skorami, malujesz, bawisz sie z tym tydzien a latwiej sprzedac stolki za 1200 i kupic za ta sama kase org bezowe i zero zabawy niepotrzebnej... A za pol roku i tak bedziesz je poprawial bo ten bez to w lato Ci na koszulkach zostanie ;)

Ale kazdy robi auto po swojemu :P
Awatar użytkownika
Michalik
Przyjaciel klubu

Post autor: Michalik »

A ze zapytam nie myślałeś o kupnie samej lery z :m: zamiast się bawić szpachlą?

No chyba ze masz czas i chęci na taką zabawę :mrgreen:
incoming
Zaawansowany forumowicz

Tomek pisze:Ostatnio byla ori M3 na allegro zza 550zl :)
A za 600zl to mozesz sobie kupic poduszke sama jak chcesz ;)
Dla mnie to nadal nie oplacalne... Kiere bez poduchy kupisz za 500zl, swoja sprzedasz za 250 ale juz masz ORG a nie lepianke ktora nigdy nie bedzie taka jak org ;) A to ze zaoszczedzisz 120zl? Stac Cie na BMW to i stac na org taile :P

Tak samo posuniecie ze skorami, malujesz, bawisz sie z tym tydzien a latwiej sprzedac stolki za 1200 i kupic za ta sama kase org bezowe i zero zabawy niepotrzebnej... A za pol roku i tak bedziesz je poprawial bo ten bez to w lato Ci na koszulkach zostanie ;)

Ale kazdy robi auto po swojemu :P

miałem juz do czynieia z tą farbą i zapewniam ze przez dwa lata zadnej koszulki w lato mi nie zniszczyło. tak ze jestem za to pewny co do ceny 1200zł to nie sprzedam za tyle

a swoje kupiłem za 500zł kiere za 400z poduchą a wczesniej była 4 ramienna wiec sama kierownica m3 nic b mi nie dała...

a puki co checi i czas mam. wiec lubie przerabiać. niz kupowac gotowe... ktore i tak bym przerobił jakoś... hehe choroba.
incoming
Zaawansowany forumowicz

foto dla wszystkich tych co uwazają ze przerabianie nie ma sensu :)

ja mam na ten temat inne zdanie
lera jeszcze nie skonczona bo nie liczylem sie ze tak szybko mi obszyją kierownicę i pogrubią + bicepsy :P

Obrazek

i co dalej warto kupic droższy oryginał z wytartą skórą ??? hehe

ja jestem mega zadowolony.
Tomek
Maniak forumowy

Jak pomacam to Ci powiem czy lepiej kupić org z wytartą skórą... Ale na pierwszy rzut oka po fotce uważam że warto :)
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

jak dla mnie wyszla spoko , wiec nie przejmoj sie hejtami co srają się w tym temacie , to zarobasy dla nich 1.400zl za kiere to nic , przeciez jezdza furami za 20tys zl i maja wszystko zajebiste :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Jest dobrze ;)
We wnętrzu na pewno tak się skomponuje,
że nie będzie widoczna nawet najmniejsza różnica...

Satysfakcja z własnej roboty - na pierwszym miejscu ;)
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ODPOWIEDZ