[E46] incoming -->> BMW E46Ci Na sprzedaż str. 7
mam rozumieć ze tak obszyta kierownica nie może sie równać? z oryginałem ? do tego z oryginałem używanym. ?? jak dla mnie super robota.
ja powiem tak ori m3 obszyta na nowo i m-pakiet obszyta na nowo przerobiona na M3 leżace obok sie będą wyglądać tak samo. zresztą zobaczymy za kilka dni...
ja powiem tak ori m3 obszyta na nowo i m-pakiet obszyta na nowo przerobiona na M3 leżace obok sie będą wyglądać tak samo. zresztą zobaczymy za kilka dni...
Ostatnio zmieniony 2013-04-05, 21:19 przez incoming, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem fanem kolorowania foteli i klejenia na sile . Wiadomo Polska trudny kraj , kazdy kombinuje bo kieszenie puste , ale nie rozumiem po co to . Przecierz mozna upolowac w normalnej kasie, a takie robienie pochlania mase roboczogodzin , ktore mozna spozytkowac w inny sposob .
PS: no i kolejna sprawa chocby nie wiem ile i jak sie staral , nigdy nie bedzie jak oem
PS: no i kolejna sprawa chocby nie wiem ile i jak sie staral , nigdy nie bedzie jak oem
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Amen.M E R O pisze: PS: no i kolejna sprawa chocby nie wiem ile i jak sie staral , nigdy nie bedzie jak oem
jak ktos ma czasi checi, to oczywiscie, niech sie bawi i rzezbi. Ale pewne mody w tym samochodzie sa przesadzone.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ja się nie poddaje i dbam o najmniejsze szczegóły...
powiem tak mnie ta kierownica na gotowo razem z nowa skórą wyjdzie taniej niż ori używana, jakieś 120zł wieć uważam ze warto było sie tego podjąć tym bardziej ze lubie eksperymentować. a zyskam nową skórę.
a co do pracy te dwa zdjecia w takim stanie to czas 1 godziny mysle ze jeszcze z godzinka i lera bedzie gotowa, oczywiscie przerywam prace bo laska przyjedzie
wiecie czy nie stan dolny kierownicy m-pakiet jest nieco inny niż m3 dlatego podniosłem dół kierowicy i lerę zaokrągliłem i niec podniosłem... w miedzyczasie jeszcze mam inną robotę renowacja plastików połamanych w VW sharanie... tak ze czasu mało.
foto z prac...
no chyba ze ktoś miu załatwi ori z poduchą za 600zł to biorę od razu M3 jesli nie rachunek jest prosty...
powiem tak mnie ta kierownica na gotowo razem z nowa skórą wyjdzie taniej niż ori używana, jakieś 120zł wieć uważam ze warto było sie tego podjąć tym bardziej ze lubie eksperymentować. a zyskam nową skórę.
a co do pracy te dwa zdjecia w takim stanie to czas 1 godziny mysle ze jeszcze z godzinka i lera bedzie gotowa, oczywiscie przerywam prace bo laska przyjedzie
wiecie czy nie stan dolny kierownicy m-pakiet jest nieco inny niż m3 dlatego podniosłem dół kierowicy i lerę zaokrągliłem i niec podniosłem... w miedzyczasie jeszcze mam inną robotę renowacja plastików połamanych w VW sharanie... tak ze czasu mało.
foto z prac...
no chyba ze ktoś miu załatwi ori z poduchą za 600zł to biorę od razu M3 jesli nie rachunek jest prosty...
Ostatnio byla ori M3 na allegro zza 550zl
A za 600zl to mozesz sobie kupic poduszke sama jak chcesz
Dla mnie to nadal nie oplacalne... Kiere bez poduchy kupisz za 500zl, swoja sprzedasz za 250 ale juz masz ORG a nie lepianke ktora nigdy nie bedzie taka jak org A to ze zaoszczedzisz 120zl? Stac Cie na BMW to i stac na org taile
Tak samo posuniecie ze skorami, malujesz, bawisz sie z tym tydzien a latwiej sprzedac stolki za 1200 i kupic za ta sama kase org bezowe i zero zabawy niepotrzebnej... A za pol roku i tak bedziesz je poprawial bo ten bez to w lato Ci na koszulkach zostanie
Ale kazdy robi auto po swojemu
Dla mnie to nadal nie oplacalne... Kiere bez poduchy kupisz za 500zl, swoja sprzedasz za 250 ale juz masz ORG a nie lepianke ktora nigdy nie bedzie taka jak org A to ze zaoszczedzisz 120zl? Stac Cie na BMW to i stac na org taile
Tak samo posuniecie ze skorami, malujesz, bawisz sie z tym tydzien a latwiej sprzedac stolki za 1200 i kupic za ta sama kase org bezowe i zero zabawy niepotrzebnej... A za pol roku i tak bedziesz je poprawial bo ten bez to w lato Ci na koszulkach zostanie
Tomek pisze:Ostatnio byla ori M3 na allegro zza 550zl
miałem juz do czynieia z tą farbą i zapewniam ze przez dwa lata zadnej koszulki w lato mi nie zniszczyło. tak ze jestem za to pewny co do ceny 1200zł to nie sprzedam za tyle
a swoje kupiłem za 500zł kiere za 400z poduchą a wczesniej była 4 ramienna wiec sama kierownica m3 nic b mi nie dała...
a puki co checi i czas mam. wiec lubie przerabiać. niz kupowac gotowe... ktore i tak bym przerobił jakoś... hehe choroba.