[e46] ACS3 Touring -> daily car by MERO
Tylko ,ze to nie polerka tylk osam wosk . Tanio nie bylo , ale z racji tego ,ze ja mieszkam na blokach ciezko mi zadbac o lakier a po zimie byl juz szary i chcialem sprobowac jak bedzie po wosku wygladal no i fajnie nabral glebi i sie uwydatnil . Cena 150 teoretycznie za mycie , clener i wosk , odkurzanie i szyby. Teoretycznie bo ja musialem doplacic 50pln za glinkowanie bo na lakierze tona asfaltu ( no niestety ACS to daily i jezdzi wszedzie ) . Wczoraj podjechalem na myjke i oplukalem za 6pln zdeminarelizowana i znow czysciutka w czerwcu chyba znowu podjade
M E R O pisze:Tylko ,ze to nie polerka tylk osam wosk . Tanio nie bylo , ale z racji tego ,ze ja mieszkam na blokach ciezko mi zadbac o lakier a po zimie byl juz szary i chcialem sprobowac jak bedzie po wosku wygladal no i fajnie nabral glebi i sie uwydatnil . Cena 150 teoretycznie za mycie , clener i wosk , odkurzanie i szyby. Teoretycznie bo ja musialem doplacic 50pln za glinkowanie bo na lakierze tona asfaltu ( no niestety ACS to daily i jezdzi wszedzie ) . Wczoraj podjechalem na myjke i oplukalem za 6pln zdeminarelizowana i znow czysciutka w czerwcu chyba znowu podjade
Przyjedź do mnie Kupisz 0,7 coś na grilla a zanim się zrobi grill to objedziemy auto kosmetykami hehe
gamek tutej masz linka z informacjami!! Do Bielska trza dymaćgamek2 pisze:M E R O, napisz gdzie ci to robili...
http://www.supershine.pl/
M E R O super się prezentuje, szkoda, że to nie trwa tak cały czas... W swoim też muszę zrobić taki zabieg, bo po zimie jest lipnie... A jak się "zbrudzi" wozik, to tesh tylko myjesz zdemineralizowaną, czy jakimś specjalnym szamponikiem...?
Tak chyba zrobie wezme litra łychy , cole wuszt i oblecimy jeszcze Przema turasaTomek pisze:M E R O pisze:Tylko ,ze to nie ...... w czerwcu chyba znowu podjade
Przyjedź do mnie Kupisz 0,7 coś na grilla a zanim się zrobi grill to objedziemy auto kosmetykami hehe
na polerke troche mi szkoda miala byc w czerwcu , ale wywalic 500-600pln ?? To juz wole chyba sam sie przepierdzielic . Chcialem zobaczyc jak to powinno wygladac po profesjonalnym woskowaniu i czy polerka jest niezbedna , ale w sumie jest pare rys na dachu a tak to nie ma tragedi wiec raczej bede nadal woskowal i wstrzymam sie z polerkaRafael pisze:efekt jak po polerce a nie po wosku,ciekawe
.................:
Ja tylko czekam na lepszą pogodę i wbijam do niego w którąś sobotę ze sprzętem i kosmetykami Bo u siebie nie mam gdzie tego ogarnąć... A jak jadę do dziadka to buczy że wody idzie w pip - bo on nie rozumi że myjka bierze mniej wody niż cokolwiek innego heheM E R O pisze:Tak chyba zrobie wezme litra łychy , cole wuszt i oblecimy jeszcze Przema turasaTomek pisze:M E R O pisze:Tylko ,ze to nie ...... w czerwcu chyba znowu podjade
na polerke troche mi szkoda miala byc w czerwcu , ale wywalic 500-600pln ?? To juz wole chyba sam sie przepierdzielic . Chcialem zobaczyc jak to powinno wygladac po profesjonalnym woskowaniu i czy polerka jest niezbedna , ale w sumie jest pare rys na dachu a tak to nie ma tragedi wiec raczej bede nadal woskowal i wstrzymam sie z polerkaRafael pisze:efekt jak po polerce a nie po wosku,ciekawe
.................:
No jak widze jak Przymo myje tego turasa to płakać mi się chce hehe trochę wody, byle jaka gąbka i heja A ja się babram na dwa wiadra i wszystko co możliwe to z mikrofibry haha
szkoda ze tez niema nic blizej no chyba ze niewiemGabrielo pisze:gamek tutej masz linka z informacjami!! Do Bielska trza dymaćgamek2 pisze:M E R O, napisz gdzie ci to robili...
http://www.supershine.pl/
M E R O super się prezentuje, szkoda, że to nie trwa tak cały czas... W swoim też muszę zrobić taki zabieg, bo po zimie jest lipnie... A jak się "zbrudzi" wozik, to tesh tylko myjesz zdemineralizowaną, czy jakimś specjalnym szamponikiem...?