Jeśli się uważasz za ładnego to mi kupCzlowiek pisze:Zamiast klepać głupoty moglibyście zrobić zrzutę i kupić mi taka serie "6" jaka przejeżdżała na Pogorii koło nas
Może Ci jakiś ł adny chłopak kupi
Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
To blachara jedna ciemno było i pomyliła auto Matrixa z moim długo się opierałem ale w końcu dałem za wygraną i podjechałem z małą na molo, Pełna saszeta, relaks full, uderzam solo.Natan pisze:A widział ktoś jeszcze tą czarnule na rolkach ? Tą koleżanke Matrixa
Uraczyłem małą zimną Coca-Colą, A ona mnie mentolowym Marlboro.Teraz na serio mam Ci coś do powiedzenia,
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach. Resztę znacie i możecie sobie przynajmniej co niektórzy wyobrazić jak to jest z kobietą ale są tacy co wolą zapinać czarny wagonik:) (ciepłych chłopców)
Pozdro dla wszystkich
- Ksawer
- Maniak forumowy
Soki pisze:To blachara jedna ciemno było i pomyliła auto Matrixa z moim długo się opierałem ale w końcu dałem za wygraną i podjechałem z małą na molo, Pełna saszeta, relaks full, uderzam solo.Natan pisze:A widział ktoś jeszcze tą czarnule na rolkach ? Tą koleżanke Matrixa
Uraczyłem małą zimną Coca-Colą, A ona mnie mentolowym Marlboro.Teraz na serio mam Ci coś do powiedzenia,
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach. Resztę znacie i możecie sobie przynajmniej co niektórzy wyobrazić jak to jest z kobietą ale są tacy co wolą zapinać czarny wagonik:) (ciepłych chłopców)
Pozdro dla wszystkich
Widzę Soki że Disco Polo Live u ciebie nadal na topie
A jest ktoś u nas na spocie kto nie ma kobiety???
No i z tym Ritmo to cię poniosło...
Soki ... buhahah ...Soki pisze:To blachara jedna ciemno było i pomyliła auto Matrixa z moim długo się opierałem ale w końcu dałem za wygraną i podjechałem z małą na molo, Pełna saszeta, relaks full, uderzam solo.Natan pisze:A widział ktoś jeszcze tą czarnule na rolkach ? Tą koleżanke Matrixa
Pozdro dla wszystkich
Gdyby przedni napęd był lepszy, to chodzilibyśmy na rękach....
-
- Zaawansowany forumowicz
spoty na piekle odpadaja!!!
kochani jakies inne propozycje gdzie mozemy sie spotykac całe lato.
bo w kurzu hałasie nie bedziemy siedzieć.
Piszcie swoje propozycje i wybierzemy 1 najbardziej nam pasującą.
moja propozycja
1 .zielony parking na pogori 4 ( za piekłem) lub środula. parking koło górki..
kochani jakies inne propozycje gdzie mozemy sie spotykac całe lato.
bo w kurzu hałasie nie bedziemy siedzieć.
Piszcie swoje propozycje i wybierzemy 1 najbardziej nam pasującą.
moja propozycja
1 .zielony parking na pogori 4 ( za piekłem) lub środula. parking koło górki..
Ostatnio zmieniony 2013-04-29, 12:58 przez Sebamc91, łącznie zmieniany 1 raz.
Do zobaczenia Na drodze
Nie chcę was rozczarowywać ale ten parking o którym mówicie przy Pogorii 4 też jest rozwalony, przynajmniej w zeszły poniedziałek jak przejeżdżałam tamtędy to tak wyglądało Można też ewentualnie zorganizować coś na Łęknicach na cypelku, jest tam eleganckie zadaszenie i miejsce na ognisko, ławeczki itd.
- Ksawer
- Maniak forumowy
sikorka15 pisze:Pogoria IV od strony plazy. Tam zawsze mozna grilla zrobic Plaza sloneczko i spoko parking bo IV od tej strony co ty seba piszesz odpada bo cale antoniow jest rozpie... w hu....
Myślisz od strony Wojkowic ??? W weekendy nie masz szansy na zaparkowanie tam
Dzisiaj spotykamy się jeszcze na molo Pogoria III i definitywnie obgadamy co i gdzie.Tak czy owak na Piekle tragedii nie ma a latem wszędzie będzie mało miejsca.