Natan pisze:A widział ktoś jeszcze tą czarnule na rolkach ? Tą koleżanke Matrixa
To blachara jedna ciemno było i pomyliła auto Matrixa z moim długo się opierałem ale w końcu dałem za wygraną i podjechałem z małą na molo, Pełna saszeta, relaks full, uderzam solo.
Uraczyłem małą zimną Coca-Colą, A ona mnie mentolowym Marlboro.Teraz na serio mam Ci coś do powiedzenia,
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach. Resztę znacie i możecie sobie przynajmniej co niektórzy wyobrazić jak to jest z kobietą ale są tacy co wolą zapinać czarny wagonik:) (ciepłych chłopców)
Pozdro dla wszystkich
Natan pisze:A widział ktoś jeszcze tą czarnule na rolkach ? Tą koleżanke Matrixa
To blachara jedna ciemno było i pomyliła auto Matrixa z moim długo się opierałem ale w końcu dałem za wygraną i podjechałem z małą na molo, Pełna saszeta, relaks full, uderzam solo.
Uraczyłem małą zimną Coca-Colą, A ona mnie mentolowym Marlboro.Teraz na serio mam Ci coś do powiedzenia,
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach. Resztę znacie i możecie sobie przynajmniej co niektórzy wyobrazić jak to jest z kobietą ale są tacy co wolą zapinać czarny wagonik:) (ciepłych chłopców)
Pozdro dla wszystkich
Widzę Soki że Disco Polo Live u ciebie nadal na topie
Pozdro dla wszystkich
Soki ... buhahah ...
Gdyby przedni napęd był lepszy, to chodzilibyśmy na rękach....
Nie chcę was rozczarowywać ale ten parking o którym mówicie przy Pogorii 4 też jest rozwalony, przynajmniej w zeszły poniedziałek jak przejeżdżałam tamtędy to tak wyglądało Można też ewentualnie zorganizować coś na Łęknicach na cypelku, jest tam eleganckie zadaszenie i miejsce na ognisko, ławeczki itd.
1. makro S-ce
2. nemo ??
3. park zielona
4. parking stary real
5. placyk naprzeciw cmentarza na zagorzu ul.zuzanny
6. parking pod uniwersalem gołonog ul. wybickiego
7. albo parking pod UM DG
Pogoria IV od strony plazy. Tam zawsze mozna grilla zrobic Plaza sloneczko i spoko parking bo IV od tej strony co ty seba piszesz odpada bo cale antoniow jest rozpie... w hu....
sikorka15 pisze:Pogoria IV od strony plazy. Tam zawsze mozna grilla zrobic Plaza sloneczko i spoko parking bo IV od tej strony co ty seba piszesz odpada bo cale antoniow jest rozpie... w hu....
Myślisz od strony Wojkowic ??? W weekendy nie masz szansy na zaparkowanie tam
Dzisiaj spotykamy się jeszcze na molo Pogoria III i definitywnie obgadamy co i gdzie.Tak czy owak na Piekle tragedii nie ma a latem wszędzie będzie mało miejsca.