[E36] "Padło" MalinQ
- MalinQ
- Zaawansowany forumowicz
GERMAN, dzisiaj właśnie przeprowadzałam dyskusję na temat rat style w Padle i w dalszym ciągu nie wiem co z tego wymodzę. Za dużo pomysłów, a możliwości też jest troszkę mam nadzieję, że już jutro będą pierwsze zmiany, planuję naprawić chociaż troszkę błotnik i drzwi, ewentualnie zaopatrzyć się w nowe co by się już w oczy nie rzucało wgnieceniem
- ManiekCSL
Kasę którą musisz w to wsadzić... ble
Inaczej... Ostatnio sam zaliczyłem zonka i opadłem z sił jak przeliczyłem ile kasy wchłania ogarnienie auta od podstaw....
Wisenką na torcie dla mnie było M3 wiezione na lawecie z silnikiem S50b32 na turbie za 16900zł... jedynie to że w angliku ale dla mnie dobra przekładka nie jest zła.
Pomyślałem - jakbym nie wewalił kasy w moje auto miałbym oryginalne BMW M3 na turbie i zapas paliwa na cały rok
To taka anegdotka - zastanów się, czy by czasem nic z tym nie robić a za parę lat po prostu kupić normalną perełkę - i jeszcze dopieścić. Żeby nie bawić się w elementarne sprawy, przy których kupując auto w normalnym stanie mamy te elementarne rzeczy za darmo
Inaczej... Ostatnio sam zaliczyłem zonka i opadłem z sił jak przeliczyłem ile kasy wchłania ogarnienie auta od podstaw....
Wisenką na torcie dla mnie było M3 wiezione na lawecie z silnikiem S50b32 na turbie za 16900zł... jedynie to że w angliku ale dla mnie dobra przekładka nie jest zła.
Pomyślałem - jakbym nie wewalił kasy w moje auto miałbym oryginalne BMW M3 na turbie i zapas paliwa na cały rok
To taka anegdotka - zastanów się, czy by czasem nic z tym nie robić a za parę lat po prostu kupić normalną perełkę - i jeszcze dopieścić. Żeby nie bawić się w elementarne sprawy, przy których kupując auto w normalnym stanie mamy te elementarne rzeczy za darmo
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
- MalinQ
Zgadzam się, ale satysfakcja po ukończeniu tego samochodu będzie nie do opisania
Zawsze na takie sprawy patrzę "z obu stron"
A dzisiaj ruszyły pierwsze prace... Teraz czekam aż będę miała wolne i auto do poprawek i malowania
Dzisiaj na razie wyklepałam ślad po TIRze i dałam listwy.
I już wielkie wgniecenie nie rzuca się w oczy.
Sporo drogi przede mną ale dam radę Innej opcji nie mam, a jak nie da rady to na szrot hyhy
Zdjęcia:
Przymiarka po wyklepaniu
MalinQ się cieszy, że może coś psuć
Pokaż kotku co masz w środku
Prawdopodobnie za dwa tygodnie będzie malowanie. Jednak nie wiem jak się z czasem wyrobię
A dzisiaj ruszyły pierwsze prace... Teraz czekam aż będę miała wolne i auto do poprawek i malowania
Dzisiaj na razie wyklepałam ślad po TIRze i dałam listwy.
I już wielkie wgniecenie nie rzuca się w oczy.
Sporo drogi przede mną ale dam radę Innej opcji nie mam, a jak nie da rady to na szrot hyhy
Zdjęcia:
Przymiarka po wyklepaniu
MalinQ się cieszy, że może coś psuć
Pokaż kotku co masz w środku
Prawdopodobnie za dwa tygodnie będzie malowanie. Jednak nie wiem jak się z czasem wyrobię
To się chwali i TO JEST FAJNE Więcej takich kobietMoloch pisze:dziewczyna grzebiąca przy aucie... nie codzienny widok
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
- ManiekCSL
MalinQ pisze:Zgadzam się, ale satysfakcja po ukończeniu tego samochodu będzie nie do opisania
Gdyby tak nie było, to również nie robiłbym tego co robie
Poruszyłem jedynie kwestie finansową, jednak rozumie inne aspekty typu satysfakcja, dążenie do celu, przyjemne spędzanie czasu (mimo że czasem człowiek się nawku..) - każdy tak naprawdę ma inną motywację i gdyby każdy miał zważać jedynie na kwestię finansową to WSZYSCY jeździlibyśmy 2-3 letnimi autami po okresie gwarancyjnym czyli typowymi srakami, które widzimy na codzień.
Senk w tym, że na szczęście nie każdy lubi monotonię i codzienność... stąd biorą się na scenie motoryzacyjnej przeróżne perełki
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
- MalinQ
viruz, zapał jest i mam nadzieję, że nie słomiany
ManiekCSL, dokładnie, główne ograniczenia to finanse. Jednak małymi kroczkami można dojść daleko
W każdym bądź razie, na razie się nie poddaję i nie mam zamiaru poddać.
Cytat viruza idealnie tu pasuje "Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!"
ManiekCSL, dokładnie, główne ograniczenia to finanse. Jednak małymi kroczkami można dojść daleko
W każdym bądź razie, na razie się nie poddaję i nie mam zamiaru poddać.
Cytat viruza idealnie tu pasuje "Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!"