[E36] sedanik :)
no i w końcu skończyłem dziś prace o normalnej porze 15 wreszcie mogłem założyć zderzak a wyglądało to tak
odrazu lepiej na halogeny nie starczyło czasu ale jak tylko się znajdzie to założę jeszcze ringi i gleba z tego co obecnie posiadam czekają do powkładania i wylewka nowa bo będę rył podczas wjeżdżania do garażu . ktoś mi za jumał nerkę jak ktoś ma a chce sprzedać chętnie kupię pisać
odrazu lepiej na halogeny nie starczyło czasu ale jak tylko się znajdzie to założę jeszcze ringi i gleba z tego co obecnie posiadam czekają do powkładania i wylewka nowa bo będę rył podczas wjeżdżania do garażu . ktoś mi za jumał nerkę jak ktoś ma a chce sprzedać chętnie kupię pisać
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Typowe BMW... kabel wisi z pod konsoli - szyby na korbkę, podarte fotele - niekompletne boczki... Bóg wi co jeszcze..
Ale MPAK musi być!!!
Ale MPAK musi być!!!
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Kolega obrał już kierunek pisze na początku galerii więc zaczyna od tego co najważniejsze w tym stylu
Chyba faktycznie powinieneś posłuchać kolegów wyżej i zacząć od uzupełnienia detali zadbania o mechanikę oraz wnętrze później wyglądem zewnętrznym ja bym nie potrafił jeździć jak mi coś wisi dynda ociera lub odpada mam wrażenie jakbym miał ze 20koni mniej a dodam ze moja motorownia również szału nie robi haha
Chyba faktycznie powinieneś posłuchać kolegów wyżej i zacząć od uzupełnienia detali zadbania o mechanikę oraz wnętrze później wyglądem zewnętrznym ja bym nie potrafił jeździć jak mi coś wisi dynda ociera lub odpada mam wrażenie jakbym miał ze 20koni mniej a dodam ze moja motorownia również szału nie robi haha
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
fotele nie są podarte tylko w jednym miejscu zaciągnięty na (prawym) ;]
boczki sie obszywają dlatego są nie kompletne ;]
mechanika jest ok gdybyście czytali to byście wiedzieli że okablowanie i silnik nowy ;]
zawieszenie i hamulece zrobione
więc zaczynam się zajmować skorupą po za tym w wolnym czasie a nie wiele go mam
boczki sie obszywają dlatego są nie kompletne ;]
mechanika jest ok gdybyście czytali to byście wiedzieli że okablowanie i silnik nowy ;]
zawieszenie i hamulece zrobione
więc zaczynam się zajmować skorupą po za tym w wolnym czasie a nie wiele go mam