Kurde ja mam 324x30 ale jakies mniejsze sie wydaja... beda fajnie wygladac zza felgi.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
No Primo ja też miałem okazje widzieć na żywo i powiem ci jest Super Auto przykuwa spojrzenia. Choć vermiliony na foto mi nie podchodzą to na żywo i w ruchu jest kozak Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew pisze:No Primo ja też miałem okazje widzieć na żywo i powiem ci jest Super Auto przykuwa spojrzenia. Choć vermiliony na foto mi nie podchodzą to na żywo i w ruchu jest kozak Pozdro
dzięki ale gdzie mnie widziałes ?? tez bym chetnie zlukal Twoja Bawarke
Jakiś czas temu na 81 przejechałeś mi na światłach a potem chwile za tobą jechałem
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..