[E39] by michal87sc
- michal87sc
- Zaawansowany forumowicz
- michal87sc
No no tez tak wlasnie mysle ze by sie sprzydało 2,8 - 3,0 :D normalnie do jazdy emeryckiej bo wiadomo paliwo drogie, ale jak sie znajdzie jakiś kozak w KALAJBRZE albo GOLFIE To można by mu pokazać :P ja niestety tylko 2,0 ale ostatnio tez pokazywalem chłopaczkowi w VECTRZE Początkowo specjalnie daje sie wyprzedzac...... tak do połowy dlugosci samochoduPrzygoda pisze:sytuacjami w ktorych trzeba bylo chlopaczkom pokazac gdzie ich miejsce
ps: Taką ciekawostke wam opowiem Wracałem kiedyś z moją wtedy jeszcze nie żoną (obecnie tak) na swoim pierwszym moto jakim było CBR 600 f4i.... I staje na światłach na wysokości ŁAGISZY obok mnie seicento z dwoma łebkami i sie głupio śmieją a w SEICENTO przegazówki.... olałem Debili zapala sie zielone ruszylem normalnie (czyli lekko dynamicznie) a ten równo ze mną nagle zaczyna sie wysuwac na prowadzenie ja manetka do oporu przód sie lekko unosi.... 110km/h zapinam 2gi bieg , on dalej równo ze mną.... dopiero przy 160km/h mu pokazałem..... a swoją drogą ciekawe co tam pomodzone miał albo jaki SWAP tak czy siak daleko mu ucieklem dopiero na wysokości M1 mnie dopadł bo stałem na światłach
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dobranocka opowiedziana, mozemy sie klasc.michal87sc pisze:No no tez tak wlasnie mysle ze by sie sprzydało 2,8 - 3,0 :D normalnie do jazdy emeryckiej bo wiadomo paliwo drogie, ale jak sie znajdzie jakiś kozak w KALAJBRZE albo GOLFIE To można by mu pokazać :P ja niestety tylko 2,0 ale ostatnio tez pokazywalem chłopaczkowi w VECTRZE Początkowo specjalnie daje sie wyprzedzac...... tak do połowy dlugosci samochoduPrzygoda pisze:sytuacjami w ktorych trzeba bylo chlopaczkom pokazac gdzie ich miejsce
ps: Taką ciekawostke wam opowiem Wracałem kiedyś z moją wtedy jeszcze nie żoną (obecnie tak) na swoim pierwszym moto jakim było CBR 600 f4i.... I staje na światłach na wysokości ŁAGISZY obok mnie seicento z dwoma łebkami i sie głupio śmieją a w SEICENTO przegazówki.... olałem Debili zapala sie zielone ruszylem normalnie (czyli lekko dynamicznie) a ten równo ze mną nagle zaczyna sie wysuwac na prowadzenie ja manetka do oporu przód sie lekko unosi.... 110km/h zapinam 2gi bieg , on dalej równo ze mną.... dopiero przy 160km/h mu pokazałem..... a swoją drogą ciekawe co tam pomodzone miał albo jaki SWAP tak czy siak daleko mu ucieklem dopiero na wysokości M1 mnie dopadł bo stałem na światłach
WYscigi dwulitrowkami, emocje jak na grzybach.
PS. Zanim nastepny raz bedziesz sie smial z "kozakow w kalajbrach", pamietaj ze kazda seryjna Cali objezdza Twoja 520
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- michal87sc
to był taki błękitny metalik i koła w stylu german style....GERMAN pisze:michal87sc, Nie było te Seicento czasem żółte bo miałem już taki przypadek jechał od świateł równo ze mną nagle przy 120km/h zredukował i poszedł jak pocisk no i te zdziwienie w moich oczach
Ale do 160 łeb w łeb z moto....
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
- michal87sc
Do adrenaliny wole 2 koła i okolice 1000cm3Mystic888 pisze:
Dobranocka opowiedziana, mozemy sie klasc.
WYscigi dwulitrowkami, emocje jak na grzybach.
PS. Zanim nastepny raz bedziesz sie smial z "kozakow w kalajbrach", pamietaj ze kazda seryjna Cali objezdza Twoja 520
Tez sie ciesze że masz V12
A co do objezdzania Cali.... ta 115 konna tez?? Po drugie napisalem ze sprzydaloby sie 2,8-3,0
-
widziałem dzisiaj samochodzik na żywo ;] pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. ładnie zadbany lakier, prawdą jest że kółko mogło być większe ale na to jeszcze czas rurka (niebieska) w silniku daje uroku są ważniejsze rzeczy do zrobienia, z czasem myślę będzie z tego ładna bryczka ;] powodzonka i napisz tutaj co z tym silniczkiem ;] 3maj się!
- michal87sc
No cóż, mnie to wygląda na:
http://www.bmw-klub.pl//viewtopic.php?f=72&t=181579
Ale zobacze dzisiaj z nowym zupełnie aku 74Ah....
Więc dam znaka co jest grane koło 18:00...
co do większego koła.... tak mi sie widzi moje e39
Głęboko jak głupi jednak mam nadzieje że wymiana aku uratuje sytuacje
A twoje e46 kozak ze smakiem Za*ebiste światła
http://www.bmw-klub.pl//viewtopic.php?f=72&t=181579
Ale zobacze dzisiaj z nowym zupełnie aku 74Ah....
Więc dam znaka co jest grane koło 18:00...
co do większego koła.... tak mi sie widzi moje e39
Głęboko jak głupi jednak mam nadzieje że wymiana aku uratuje sytuacje
A twoje e46 kozak ze smakiem Za*ebiste światła