[E34] E34 Silver Diesel Project

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kebab 325 »

ta bd idealna
http://allegro.pl/zabytkowa-kamera-cano ... 81750.html
kur.. jak ja nie lubie jak ktos tak cyrkluje z autem rozumie jak ktos wklada czujniki cofania ale ori z tego auta ale nie takie cos !!!
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
LuQ
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: LuQ »

no bo przecież lepiej jest mieć e36 i chwalić się każdemu dookoła ile to się kasy w nie włożyło, a w efekcie sprzedać je po roku jazdy z wgniecionym grillem...

Mam lcd w radiu z możliwością podpięcia kamery cofania więc ją podepnę i nic ci do tego, a pytanie dotyczące wyboru kamery jest skierowane do normalnych ludzi, więc mała prośba kebab, jak nie potrafisz nic sensownego napisać to nie wypowiadaj się po prostu.
Obrazek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

wiesz temat obiega od tematu aco do e36 co bylo wsadzone co powodowalo wioche mialem jakies radia liczniki albo pseudo kolo alu :D kamery cofania itd :D:D hahahahhaaaaa.... co nie mozesz tu zablokowac? czmu nie metrkujesz tak na mani bo co nic sie nie dzieje :D dozobaczenia :D mmmm
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
LuQ
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Kebab 325 pisze:co nie mozesz tu zablokowac? czmu nie metrkujesz tak na mani bo co nic sie nie dzieje :D dozobaczenia
Pisz tak dalej to nawet tu nie będziesz miał za niedługo wstępu :)
Ja zakończyłem rozmowę z tobą już dawno.
Kebab 325 pisze:dozobaczenia
mam nadzieję że nie.

Wracając do tematu, zaczynam przekonywać się do kamerki w ramce ze zdjęcia nr.2. Przede wszystkim to co napisał mario, kamerka w listwie może średnio wyglądać.
Obrazek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

hmm tu nie blokuja jak sie wyrazi swoje zdanie zreszta sie juz przekonales kilka postow wczesniej :D hahaha beka na max nie pekaj zobaczymy sie ostatno cie mijalem ale mysle sobie poco swiat jest maly :) minie rok 2 3 ale bd okazja :) a co do kamer moje zdanie kupa straszna i zdania nie zmienie jestem na nie :D
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
LuQ
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

No widzisz, a ja wychodzę z założenia ze skoro radio daje mi taką możliwość to warto skorzystać. Tym bardziej że (niestety) cały czas mam problem z wyczuciem tyłu samochodu i zawsze staję tyłem za daleko.

Myślę że kupię tą kamerkę. Mała, dyskretna i nie trzeba żadnych otworów wiercić w zderzaku.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

LuQ, ale spamisz... :neutral: wogle takie ramki do mnie nie przemawiają... znów obierasz kierunek > remiza :???:
Obrazek
Awatar użytkownika
LuQ
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

oj tam, oj tam :P nie popadajmy w skrajności.
Zmiana wizualna praktycznie żadna, a bardzo praktyczna, bo przede wszystkim ma to na celu pomóc mi przy dojeżdżaniu tyłem, bo jak napisałem wcześniej mam z tym niestety ciągle problemy i przez zbytnią ostrożność zawsze staję za daleko...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Moze naucz sie parkowac zamiast zakladac jakies gowniane kamery.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

Mystic888 pisze:Moze naucz sie parkowac zamiast zakladac jakies gowniane kamery.

:D:D:D
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

dla mnie nie wyglada to na gowniana kamere, jesli by wywiercił dziursko w zderaku i zamontowal opcje
1 do porażka :twisted:

Jak widac po jednym choćby parametrze kat widzenia 2 jest o niebo lepszy od 1 a reszta praktycznie jednakowa.
Zakladaj ramke :smile:

A i jeszcze jedno tak na marginesie , wole widziec kamerke w ramce niż gowniane nieoryginalne czujniki parkowania w zderzaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Zychu.
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Zychu. »

albo zamiast kupować to co najtańsze, jak już musisz to montuj najmniej rzucającą się w oczy http://allegro.pl/kamera-cofania-bmw-se ... 21873.html , 2 razy drożej, ale za coś się jednak płaci :wink:
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

E34 ma maly rant za oswietleniem tablicy. Moze to zaslaniac obraz.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Zychu.
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Zychu. »

a to nie widziałem :mrgreen: człowiek ciągle sie uczy :razz:
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

LuQ, zakładaj "2". Nie rzuca się w oczy a zda egzamin.Większość z nas ma w bagażniku wzmaki i tuby(skrzynki) które nie są oryginalne BMW a się nimi cieszymy.Zapachy typu choinki też nie są oryginalne a mimo to je wieszamy.Nie popadajmy w skrajności.LuQ, grunt byś wizualnie jej nie zeszpecił...Pozycja 1 nie wchodzi w grę :evil: Zrób to ze smakiem i będziesz ty zadowolony i auto nie straci na wyglądzie :bmw:
Obrazek
ODPOWIEDZ