[E34] E34 Silver Diesel Project
- LuQ
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
no bo przecież lepiej jest mieć e36 i chwalić się każdemu dookoła ile to się kasy w nie włożyło, a w efekcie sprzedać je po roku jazdy z wgniecionym grillem...
Mam lcd w radiu z możliwością podpięcia kamery cofania więc ją podepnę i nic ci do tego, a pytanie dotyczące wyboru kamery jest skierowane do normalnych ludzi, więc mała prośba kebab, jak nie potrafisz nic sensownego napisać to nie wypowiadaj się po prostu.
Mam lcd w radiu z możliwością podpięcia kamery cofania więc ją podepnę i nic ci do tego, a pytanie dotyczące wyboru kamery jest skierowane do normalnych ludzi, więc mała prośba kebab, jak nie potrafisz nic sensownego napisać to nie wypowiadaj się po prostu.
- LuQ
- Kontakt:
Pisz tak dalej to nawet tu nie będziesz miał za niedługo wstępuKebab 325 pisze:co nie mozesz tu zablokowac? czmu nie metrkujesz tak na mani bo co nic sie nie dzieje dozobaczenia
Ja zakończyłem rozmowę z tobą już dawno.
mam nadzieję że nie.Kebab 325 pisze:dozobaczenia
hmm tu nie blokuja jak sie wyrazi swoje zdanie zreszta sie juz przekonales kilka postow wczesniej hahaha beka na max nie pekaj zobaczymy sie ostatno cie mijalem ale mysle sobie poco swiat jest maly minie rok 2 3 ale bd okazja a co do kamer moje zdanie kupa straszna i zdania nie zmienie jestem na nie
meeega zglebione
dla mnie nie wyglada to na gowniana kamere, jesli by wywiercił dziursko w zderaku i zamontowal opcje
1 do porażka
Jak widac po jednym choćby parametrze kat widzenia 2 jest o niebo lepszy od 1 a reszta praktycznie jednakowa.
Zakladaj ramke
A i jeszcze jedno tak na marginesie , wole widziec kamerke w ramce niż gowniane nieoryginalne czujniki parkowania w zderzaku
1 do porażka
Jak widac po jednym choćby parametrze kat widzenia 2 jest o niebo lepszy od 1 a reszta praktycznie jednakowa.
Zakladaj ramke
A i jeszcze jedno tak na marginesie , wole widziec kamerke w ramce niż gowniane nieoryginalne czujniki parkowania w zderzaku
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
-
albo zamiast kupować to co najtańsze, jak już musisz to montuj najmniej rzucającą się w oczy http://allegro.pl/kamera-cofania-bmw-se ... 21873.html , 2 razy drożej, ale za coś się jednak płaci
- Ksawer
- Maniak forumowy
LuQ, zakładaj "2". Nie rzuca się w oczy a zda egzamin.Większość z nas ma w bagażniku wzmaki i tuby(skrzynki) które nie są oryginalne BMW a się nimi cieszymy.Zapachy typu choinki też nie są oryginalne a mimo to je wieszamy.Nie popadajmy w skrajności.LuQ, grunt byś wizualnie jej nie zeszpecił...Pozycja 1 nie wchodzi w grę Zrób to ze smakiem i będziesz ty zadowolony i auto nie straci na wyglądzie