[E36] Cabrio
-
- Małopiszący
[E36] Cabrio
Witam wszystkich z racji tego że jestem tu nowy proszę o wyrozumiałość otóż moje pytanie brzmi chciałbym obniżyć swoje bmke tzn zrobić w tzw "klin" prosze o porawde co zrobic jakie spręzyny itp.. druga sprawa mam problem z dachem i nie chce mi się otwierać połautomat jest ktoś kto mógłbym mi opanować ten dach ??
Przeczytac regulamin ,a nie na przycisk dalej przy rejestracji
Może by bat przy witac sie w odpowiednim dziale
Jakąś galerie autka pokazac
a co do dachu ,to najpierw miernik w ręce i mierzymy ,czy jest prąd szukamy przyczyn ,Bo to że się nie otwiera to za mało info
Może by bat przy witac sie w odpowiednim dziale
Jakąś galerie autka pokazac
tutaj na forum jest mnóstwo ludzi co mają ,zawieszenia gwintowane lub sprężyny obniżające ,więc wystarczy troche po siedziec na forum i po czytacPatrykSurma pisze:otóż moje pytanie brzmi chciałbym obniżyć swoje bmke tzn zrobić w tzw "klin" prosze o porawde co zrobic jakie spręzyny itp..
a co do dachu ,to najpierw miernik w ręce i mierzymy ,czy jest prąd szukamy przyczyn ,Bo to że się nie otwiera to za mało info
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
tak przeprowadzałem i to nie raz kurcze i dalej nic niby dach ustawiony itp ale dalej nie działa klapa się domyka i otwiera a reszta nic sądze ze silniczki sprawne ale teraz pytanie brzmi gdzie tkwi przyczyna ze sie nie otwiera a byłem u paru magików ale jak widziałem i słyszałem co oni chcą robic to szybko do samochodu i ucieczka heheh
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Zalezy ile masz na to pieniedzy. Sprezyny Weitec, H&R sa bardzo dobre, ale drogie. Dobre opinie maja jamexy i sa stosunkowo tanie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.