Jeśli mają być goście z odległych stron to proponuję parking przy samolocie za orlenem przy trasie 81. Skrzyżowanie na Strumień. Zresztą ten czerwony samolot Coca - Coli każdy chyba zna
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ksawer pisze:
PRIMO to w poniedziałek też spot będzie
No zakończenie sezonu jest dziś a ja proponuję jutro czyli 27..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Niedziela godzina 16 melduje się z moja 2 tygodniowa narzeczoną pod samolotem. postaram się zaprosić 2 bawarki z sąsiedztwa jak ich gdzieś zobaczę, to do jutra
AMI E46 pisze:Niedziela godzina 16 melduje się z moja 2 tygodniowa narzeczoną pod samolotem. postaram się zaprosić 2 bawarki z sąsiedztwa jak ich gdzieś zobaczę, to do jutra
To super! Bedzięmy czekać na was