Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Felgi i tak sa malo warte, wiec zostaw jak sa, bo szkoda tracic kasy na inwestowanie w nie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Den!s95, jakoś złoto mnie nie przekonuje a 2 sprawa auto jest granatowe... Chyba to sram, zostawię tak jak jest. Szukam jeszcze 2 opon zimowych r15 195x65 - jak coś to PW
Den!s95 pisze:Ja bym pomalował środek na złoto a rant wypolerował na lustro.
Do felgi na zimę to znakomity pomysł Szczególnie dlatego, że Kaper pisze prace magisterską na temat utleniania aluminium w roztworze chlorku sodu a jego felgi będą jako przykład
Ps: ostatnie mody to wymiana alternatora (bo w starym poszły szczotki i tulejkę wyżłobiło) Jak znajdę robotę to troszkę się pozmienia puki co jest jak jest
Nakladki na kolo tragedia. U Kolebki to wyglada 100x lepiej.
Wiecej fotek!
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.