[E46] 320d 150ps.
niby czemu lipa ? na oponeo masz wszystko, a szukajac uzywek musisz miec cierpliwosc jezeli chcesz progil 35, albo szerokosc 205 wszystko inne bez problemu...Sebek#13 pisze:no od Elbe, ja czytałem znów, że 17 no trudno, pomyłka widocznie Tomek, wiem, że śmigałeś na 18, miałeś problem z kupnem opon? bo to co widze to lipa troche.
P.S moze najpierw kup koła, a opona sie znajdzie...
NO SPEED NO FUN
Mam jeszcze jedno pytanko, wiem, że to nie forum wróżek, ale może doradzicie. Narazie te felgi które mam muszą zostać (Wiadomo są rzeczy ważne i ważniejsze). Lecz na wiosne chce założyć gwint i podgiąc ranty błotników (będę już przygotowany na nową felge). Przymierzyłem dystans 15mm na tył, żeby troche wypchać kółko, myślicie, że je upchne ? zwiększyć negatyw ? czy lepiej kupić 10mm ?
Opona 235/45.
Opona 235/45.
Miewacie może problemy, że samochód ciężko kręci jak stoi na dworze całą noc ? wiadomo, nie ma tragedii, ale czasem ma ciężko (co dopiero jak będzie -20 w nocy?) Byłem na teście akumulatora to stan techniczny 98%, lecz robie krótkie odcinki... ;/ W związku z tym myślałem, czy sobie nie aktywować DRL, co o tym myślicie ? zawsze to mniejszy pobór prądu...
Moze nie tyle zdrowy co znajacy kodeks drogowykorass pisze:Dla mnie fabryczne DRL to super sprawa, ale pod warunkiem że nie przeginasz z ich używaniem np. przy zmierzchu lub gorszej widoczności.
Zdrowy człowiek w takich sytuacjach odpala światła mijania
PS: jak buda siadzie to kola zaleznie od gleby same sie schowają jakies 5-10mm
Da się upchać fajnie 17" w e46 ale auto leży tak na ziemi jak Wegrzola e36
Np Łukasz od Kompakta --->
I wierz mi, że zderzak jest nisko a to najwyżej położony punkt auta ;D
Niżej jest próg a jeszcze niżej wszystkie obudowy auta
Ja buta pod jego próg nie umiałem wcisnąć na evencie
Jest jeszcze Darek z Knurowa ... to już wgl jest kozak On ma większe szerokości.
W ruchu jest miazga !
Np Łukasz od Kompakta --->
I wierz mi, że zderzak jest nisko a to najwyżej położony punkt auta ;D
Niżej jest próg a jeszcze niżej wszystkie obudowy auta
Ja buta pod jego próg nie umiałem wcisnąć na evencie
Jest jeszcze Darek z Knurowa ... to już wgl jest kozak On ma większe szerokości.
W ruchu jest miazga !