[E46] 320d by Msobo
Nie moglbym chyba spokojnie spac gdybym nie byl pewny, ze klapki zostaly zlikwidowane...
Msobo - jak bedziesz auto sprzedawal to dzwon do mnie w pierwszej kolejnosci
Msobo - jak bedziesz auto sprzedawal to dzwon do mnie w pierwszej kolejnosci
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
Marcov twoja bukma jest o wiele lepiej wypicowana niż moja
ja dopiero zaczynam przygodę z Bawarka:D
Wracając do tematu nieszczęsnych klapek w kolektorze jako przestroga dla innych osób średnio obytych w temacie klapek uświadomiłem sobie
ze mogło dość do tragedii o wiele wcześniej a mianowicie po kupie samochodu pojechałem do pewnego znanego warsztatu w Kato aby upewnić się czy klapki zostały usunięte przez poprzedniego właściciela z Belgii , pracownicy tego warsztatu zapewniali mnie ze wszystko jest ok i bez obaw można jeździć. Jak w późniejszym czasie się okazało nawet palcem nie ruszyli bo klapki były na swoim miejscu;/
ja dopiero zaczynam przygodę z Bawarka:D
Wracając do tematu nieszczęsnych klapek w kolektorze jako przestroga dla innych osób średnio obytych w temacie klapek uświadomiłem sobie
ze mogło dość do tragedii o wiele wcześniej a mianowicie po kupie samochodu pojechałem do pewnego znanego warsztatu w Kato aby upewnić się czy klapki zostały usunięte przez poprzedniego właściciela z Belgii , pracownicy tego warsztatu zapewniali mnie ze wszystko jest ok i bez obaw można jeździć. Jak w późniejszym czasie się okazało nawet palcem nie ruszyli bo klapki były na swoim miejscu;/
:)
Obowiązkowo 3 Stawy mijam każdego weekendu tak więc nie widzę problemu aby wpaść i pogadać , ostatnio w Bumce dużo się dzieje jestem mega zadowolony z przepustnicy , która udało się zamontować z E60. Gaszenie silnika w końcu należy do przyjemności :P
Wrzucę dzisiaj poglądowy filmik jak zachowuje się piecyk w momencie gaszenia , telepanie buda ustało jak ręką odjął
Wrzucę dzisiaj poglądowy filmik jak zachowuje się piecyk w momencie gaszenia , telepanie buda ustało jak ręką odjął
:)
Wieczorny wypad zaliczony w tle Palmiarnia Gliwicka i wspomniany filmik z gaszeniem silnika;)
http://www.youtube.com/watch?v=pt-FXkiLP1Y
http://www.youtube.com/watch?v=pt-FXkiLP1Y
Nera na plus- teraz czas na szyby
AUTO DUŚ