mój problem jest taki ze przy zmianie biegów słychać takie uderzenie miał ktos cos podobnego?? drugii mój problem to dziwne szumienie w tyle przy predkosci70km/h mysle że te opony zimowe r15/205/65 wydaje mi sie ze są troche za wysokie druga myśl co mi sie nasówa to dyfer czy jak to sie tam zwie byłem u mechanika i mówił zebym najpierw zmienił opony a później gdy problem nie minie to bd grzebał
Dyfer, podpora wału, tuleja 9... to może być cokolwiek z tego. Może być luz na krzyżaku. Jak wrzucasz jedynkę albo wsteczny to nie ma takiego głuchego puknięcia?
hymm przy wstecznym słychac takie puknięcie powiem tak ze jak sprzegło puszcze w miare powoli to jest spk a jak puszcze szybciej to tupanie jest to dosć wkurzające podczas jazdy w miescie:P
gdzie te tupanie?tył,przod?w e46 sa słabe punkty mocowaia belki do kasty.Mialem dwa przypadki ze poprostu byly wyrwane .A jak nie to jak kolega napisal
ogryzek, te tematy byly wielokrotnie przerabiane chyba na wszystkich forach. typu- ''stuki puki '' przy ruszaniu zmianie biegow itd. wrecz sie roi na necie od tego. ale widac ze tobie sie nie chce szukac:-) a co do tematu- tak jak koledzy podpowiadaja.