KOWAL pisze:dostałes na PW tego linka?
Tak, dostałem, dziękuje..
chyba ze chcesz sie bawic w 2 wlokna w zarowce
No jakbym się zdecydował na US to na dwóch włóknach jednak ale...
... to się dopiero okażę bo jeszcze soczewek nie włożyłem i nie wiem czy będę zadowolony z ringów a co dopiero US.. Hmm
Nim włożę lampy a szybko to nie nastąpi to postanowiłem dzisiejszy odcinek poświęcić pierdołą które są dla mnie równie cenne jak inne ''grube'' graty i mody i podziękować Michałowi mojemu szfffagrowi

bo to wszystko jest w moim posiadaniu dzięki niemu.
Dzięki stary, że zawsze znajdujesz czas i masz ochotę pomóc mi w ogarnianiu mojego bawariana... Peace
Więc tak, pod choinkę dostałem takie coś:
Jak zobaczyłem ten prospekt to ogarnęła mnie radość nieopisana

Jest w bardzo dobrym stanie jak na swój wiek, pochodzi dokładnie z okresu produkcji mojego e36 i jest poświęcony tylko sedanowi

Uważam ,że to świetny gadget na zloty. Prospekt ten będzie zawsze trafiał w jakieś widoczne miejsce
Drugą rzeczą wykonaną przez Michała jest to
Od razu mówię ,że jest to szpilka do mocowania akumulatora. Jest dłuższa od ori i z o niebo lepszego materiału bo z nierdzewy! Muszę ją wymienić po tym jak oryginalna szpilka ukręciła się i pozostawiła cały gwint w otworze montażowym

Ale to już też ogarnięte ( z pomocą szwagra

)
I na koniec wisienka :
Jest w idealnym stanie ! Śliczna jak ta lala ! Na razie nie świeci ( akumulatorki kaput) ale i to się zmieni bo właśnie dziś dostałem mail z wiadomością , że jadą do mnie nowe 3szt akumulatorków na podmiankę

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..