[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
ciekawe zabawki:-) takie male a tak cieszy
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
No i udało się !
Jest to pierwsza z opcji świecenia tych lamp. Dziś już z braku czasu nie zrobiłem zdjęcia jak wyglądają gdy się palą bez ringów a w ich miejsce świeci się tradycyjna u mnie już pomarańczowa postojówka. Choć na zdjęciach tego tak dobrze nie widać soczewka elegancko seperuje się od ringów.. Ogólnie jestem zadowolony
Jutro jeszcze muszę podjechać na regulację na stacje diagnostyczną i temat lamp będzie już odfajkowany
Jest to pierwsza z opcji świecenia tych lamp. Dziś już z braku czasu nie zrobiłem zdjęcia jak wyglądają gdy się palą bez ringów a w ich miejsce świeci się tradycyjna u mnie już pomarańczowa postojówka. Choć na zdjęciach tego tak dobrze nie widać soczewka elegancko seperuje się od ringów.. Ogólnie jestem zadowolony
Jutro jeszcze muszę podjechać na regulację na stacje diagnostyczną i temat lamp będzie już odfajkowany
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No a Kaperku co powiesz na to:Kaper pisze:dla mnie na -
Myślę ,że to dobra alternatywa dla tych co ringów nie lubią
A tym co się podobają , dziękuje
Ostatnio jedyne co się udało zrobić to wyczyścić i pomalować łapkę akumulatora i przykręcić go nową szpilką:
Do tego udał się przeszczep serca w latarce która godnie teraz świeci oraz przywrócić instalacji ( kostce ) radiowej przybliżony do ori stan. Ale z tym wiąże się jeszcze jedna historia która zakończył się całkowitym zakończeniem tematu kierownicy multifunkcyjnej
Ale foto jak to wygląda i działa jutro
Ostatnio zmieniony 2014-01-20, 21:17 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Tak myślałem ale chyba było by to przekombinowane..Głodek pisze:myślałeś okleic przedniej częsci ringów ciemna folią
Pomodzone własnoręcznie. Ogólnie przyznam ,że za małe pieniądze udało się kupić bardzo ładne te Boschki.. Aż szkoda je było przerabiać .. No ale cóżGłodek pisze:Sam je modziłeś ,czy gdzieś dorwałeś
osobiście nie mam ale swoją kupiłem od gościa który sprzedaje praktycznie nowe sztuki za ceny o 200- 300 zł mniejsze od rynkowych plus 2lata gwarancji ..Głodek pisze:masz może na zbyciu taką trumnę na dach nie drogo
A nie drogo to zależy za ile , bo rozpiętość cen jest ogromna za trumny o tych samych pojemnościach ale różnych producentów.. Jak coś to Głodek pisz PW to dam ci namiary
No Kaperku powiem ci szczerze ,że mnie też drażni wygląd ringa w zgaszonej lampie (szkoda ,że nie ma dymionych ringów ) ale sam efekt świetlny mi się podoba.. Mam jednak wrażenie ,że ringi wylecą ale jeszcze nie wiem kiedy. Muszę to widzieć na letnim setupie plus małe zmiany które chcę wprowadzić w nadwoziu.. To się okażeKaper pisze:Dobrze, że się tobie podoba - mi nie musi (ringi)
He he chyba zrobie to samoSebek#13 pisze:whucrew, Mam kurde to samo... Podobają mi sie ringi, zakładam, po czym po 2 dniach stwierdzam, że to jest lipa i je wyciągam, potem znów zakładam... Wkurzyłem sie, wyciągłem, sprzedałem i narazie mam spokój
Witam po długiej przerwie
Wiele się nie działo ale np:
W zeszłym tygodniu beatka zrobiła dzielnie kolejne 10000 km i w zamian dostała tradycyjnie Total Quartz 15 w-40 Energy 9000 i filtr Mann a pozatym przyszła taka paczka:
Nie odpakowywałem bo to brudne ale w środku chyba widać co jest. Kupiłem bo pokrywa w moim m52 jest aluminiowa a aluminium da się polerować ( no chyba ,że pomaluję całą na niebiesko )
Druga paczka to stalk adapter pod niefabryczne radio Alpine bo fabrycznymi jestem zawiedziony..
Adapter jest sprawny ale niestety u mnie nie działa Obawiam się ,że uszkodzone mam knefle multi ale nie mam tego teraz jak sprawdzić bo oba radyjka fabryczne sprzedałem.. Jeśli ktoś ma cd 43 i chciałby mi pomóc to będę wdzięczny
Następna paczka zawierała to:
Są to wieszaki tłumika końcowego. Wszystko po to aby to...
.. ślicznie spasować
Koncepcja się zmieniła i nie będzię skośnych końcówek wydechu tylko takie jak na zdjęciu wyżej. Dodam tylko ,że własnoręcznie polerowane
I tu pierwsze pytanko:
Co się stanie gdy wywalę zawór wydechu? Tę klapkę na jednej z rur wydechowych. bo czytałem ,że nic ale wolę się upewnić.
Drugie pytanie to:
Czy ktoś polerował częściowo felgi malowane proszkowo? Jeśli tak to jak wyszło?
I trzecie pytanko:
Czy ktoś ma kontakt z użytkownikiem Mrcin86? Jest to ważne a nie potrafię chłopaka znalezć
To tyle i z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro ludziska
I na koniec z pozdrowieniami dla szwagra
[center]
[/center]
Ostatnio zmieniony 2014-02-23, 20:43 przez whucrew, łącznie zmieniany 2 razy.