[E39] Pablow`owe Orientblau e39
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
- Daro Siem-ce
-
mały up. wczoraj przyszła do mnie kierownica z multi. a że nie mam odpowiedniej taśmy, to dzisiaj po takową jade oraz czujnik sprzęgła, kompletuje cały mechanizm tempomatu. jutro mam dostać komputer, linke, silniczek, zostaje tylko wiązke podpiąć i zamontować wszystko w samochodzie i będzie ładnie śmigać.
dzisiaj jeszcze dotarła paczka z belkami na dach bo nie było do czego trumny przymocować (przy sedaniku przydaje się dodatkowa powierzchnia na bagaże)
ja będę montował tempomat to postaram się przy okazji wszystko bardzo dokładnie opisać i zrobić fotorelacje, może komuś się przyda
dzisiaj jeszcze dotarła paczka z belkami na dach bo nie było do czego trumny przymocować (przy sedaniku przydaje się dodatkowa powierzchnia na bagaże)
ja będę montował tempomat to postaram się przy okazji wszystko bardzo dokładnie opisać i zrobić fotorelacje, może komuś się przyda
jaka linke chlopie do tempomatu...co Ty piszesz...masz podwojnego vanosa co oznacza ze masz tempomat w przepustnicy....potrzebna tylko kierownica i nic wiecej ( nie liczac kabelka do sterownika silnika i zasilania do multifunkcji... ) tymbardziej ze masz auto z 10.98...a zmiana byla we wrzesniu 98..wiec jaka linka ? czujnik sprzegla juz masz...tak samo jak czujnik hamulca...ja mam auto z vinu z 12.98 i potrzebowalem do tempomatu jedynie kierownicy i dwoch kabelkow...zadnego silniczka jak do M52 z pojedynczym vanosem w ktorym tempomat jest na lince...nie mowiac o tym ze przepustnica na pojedynczym vanosie jest na gorze a na podwojnym vanosie na dole pod kolektorem...Pablow pisze:dostać komputer, linke, silniczek, zostaje tylko wiązke podpiąć i zamontować wszystko w samochodzie i będzie ładnie śmigać.
...tak znowu sie czepiam...
-
i masz racje. dzisiaj do tego doszedłem, jakieś 30 min po poście. i w sobote to zrobie. za pomocą 3 kabelków. dzięki za infoBeleX pisze:jaka linke chlopie do tempomatu...co Ty piszesz...masz podwojnego vanosa co oznacza ze masz tempomat w przepustnicy....potrzebna tylko kierownica i nic wiecej ( nie liczac kabelka do sterownika silnika i zasilania do multifunkcji... ) tymbardziej ze masz auto z 10.98...a zmiana byla we wrzesniu 98..wiec jaka linka ? czujnik sprzegla juz masz...tak samo jak czujnik hamulca...ja mam auto z vinu z 12.98 i potrzebowalem do tempomatu jedynie kierownicy i dwoch kabelkow...zadnego silniczka jak do M52 z pojedynczym vanosem w ktorym tempomat jest na lince...nie mowiac o tym ze przepustnica na pojedynczym vanosie jest na gorze a na podwojnym vanosie na dole pod kolektorem...Pablow pisze:dostać komputer, linke, silniczek, zostaje tylko wiązke podpiąć i zamontować wszystko w samochodzie i będzie ładnie śmigać.
-
- Małopiszący
Bo ja mu tą kierownicę pomogłem podłączyć nawet wskazałem do którego kabelka podpiąć skrzynię w bagażniku. Nie polecam jemu więcej pomagać, bo ja mu ogarniałem E46, pomogłem nawet zalepić kontrolki na sprzedaż, zamaskować kable, diagnostykę, kodowanie i wiele innych a w E39 niedziałające radio bo bezpiecznik sobie przepalił i nie umiał poradzić z tym długi czas, na jakiś czas dorobić kabelek do kabla antenowego, żeby mógł radia słuchać i wiecie jak mi podziękował?? Po prostu cham!!
-
dobrze dobrze nie rób sobie off`a tutaj a płacze i zażalenia proszę na PW. a jak potrzeba to zapraszam do mnie chusteczki Ci dam i śmigaj sobie do domku dalej płakać. Wracaj sobie do swojego sporta, denerwować tam ludzi i podlizywać się DaN`owi. chyba że Cie już wywalili i nie masz gdzie się podziać.
Miała miejsce mała sesja z Daro-Siemce, Mikołakczyk i Maff (jak coś pokręciłem to przepraszam)
Oczywiście Mikołajowi talentu nie brakło i zrobił nieziemskie foty chyba to podrasował bo tak dobrze mój samochód nie wygląda
Miała miejsce mała sesja z Daro-Siemce, Mikołakczyk i Maff (jak coś pokręciłem to przepraszam)
Oczywiście Mikołajowi talentu nie brakło i zrobił nieziemskie foty chyba to podrasował bo tak dobrze mój samochód nie wygląda
Ostatnio zmieniony 2014-04-15, 21:09 przez Pablow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daro Siem-ce
Teraz to się chyba chwalisz , pamiętasz jak ci tu na forum cisnęli za wygląd twojej e36 ? Skasowałeś temat bo ci było wstyd chyba . ty coś potrafisz zrobić ?? chyba źle pisać na forum bo nawet tego czytać się nie da co piszesz .Wujek Lollipop pisze:Bo ja mu tą kierownicę pomogłem podłączyć nawet wskazałem do którego kabelka podpiąć skrzynię w bagażniku. Nie polecam jemu więcej pomagać, bo ja mu ogarniałem E46, pomogłem nawet zalepić kontrolki na sprzedaż, zamaskować kable, diagnostykę, kodowanie i wiele innych a w E39 niedziałające radio bo bezpiecznik sobie przepalił i nie umiał poradzić z tym długi czas, na jakiś czas dorobić kabelek do kabla antenowego, żeby mógł radia słuchać i wiecie jak mi podziękował?? Po prostu cham!!
I proszę mi tu kolegi nie obrażać i krytykować co mu zrobiłeś , przyjedz pogadać na AKS a nie rób zamętu na forum .
Ostatnio zmieniony 2014-04-15, 21:05 przez Daro Siem-ce, łącznie zmieniany 1 raz.