Mystic888 pisze:Podrobki klamek Motorsport?
Tak Są to fake-i tak jak pisze Mystic ale robią bardzo dobre wrażenieKOWAL pisze:czyżby klameczki BMW Motorsport zawitały na pokładzie?
Mystic888 pisze:Podrobki klamek Motorsport?
Tak Są to fake-i tak jak pisze Mystic ale robią bardzo dobre wrażenieKOWAL pisze:czyżby klameczki BMW Motorsport zawitały na pokładzie?
Ogólnie był taki koleś na allegro który robił je perfekt za dobre pieniądze ale wyparował bez śladu (próbowałem go namierzyć ) I tak sobie jakiś czas temu siedziałem na allegro i się trafiły te które mam. Były od razu 4szt ale same uchwyty..Mystic888 pisze:Skad zamawiales? Bo ostatnio chłopaki na 5er cos tam kombinowali z wykonaniem takich klamek.
x2 Kuba!!!Krzysiek pisze:Jeeest przekozacka ! nie moge sie napatrzeć jak ją widze, mało mi szyi nie ukręciło jak pierwszy raz zobaczyłem ! szczególną uwage przykuły S32 ! świetnie by sie zgrały bo ja mam srebrną i grafitowe S32 a Ty czarną i srebrne , moze sie ustawimy kiedyś na jakąś sesje często koło Ciebie jade ! tylko musze swoją doprowadzić do stanu w jakim kupiłem widziałem jak ostatnio pod domkiem sobie grzebałeś chyba z wydechem spawasz ogólnie ? sorry że tak Cie zasypuje pytaniami i wgl. ale jestem tu nowy i chciałbym sie zkumać z ludzmi którzy pokochali tą marke tzw. Pasjonaci a po Twojej Betce widze że jest bardzo zadbana takich ludzi trzeba cenić !
No mi też morde cieszą Ostatnio oglądałem twojego turasa na parkingu Że ty się go nie boisz zostawiać na kopalnianym parkinguszczepciu pisze:no i wyglądają tak jak powinny super
2xMichalik pisze:Ładne i ciekawe klameczki
Krzyśku no dziękuje Ci bardzo za miłe słowa i obiecaj mi ,że następnym razem jak będziesz przejeżdzał obok to przystaniesz i pogadamyKrzysiek pisze:Jeeest przekozacka ! nie moge sie napatrzeć jak ją widze, mało mi szyi nie ukręciło jak pierwszy raz zobaczyłem ! szczególną uwage przykuły S32 ! świetnie by sie zgrały bo ja mam srebrną i grafitowe S32 a Ty czarną i srebrne , moze sie ustawimy kiedyś na jakąś sesje często koło Ciebie jade
Kamil na ciebie też liczę, że w tym sezonie się spotkamy na wspólne pstrykanie fotekKOWAL pisze:x2 Kuba!!!
No wiesz ,że ostatnio nad tym myślę z większym przekonaniem na Gt Classa ale wciąż się waham bo nie taką miałem koncepcję ale... przypuszczam ,że jak akurat się trafi Gt a będę miał papę to go łyknę... A reszte się zobaczyMystic888 pisze:Widzialbym tu Gt Classa albo AC Schnitzera