URODZINOWY PREZENCIK
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
URODZINOWY PREZENCIK
Dziś dostałem mały skromny wcześniejszy o parę dni prezent urodzinowy od mojej żony. Nie wytrzymała i dała mi go dziś bo chciała zobaczyć moja reakcję, a reakcja jak u dziecka który dostaje PS3 z 10 grami oto i prezencik
-
- Kontakt:
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dostalem taki od dziwczyny na swieta, ale nie bylo powodu zeby temat zakladac. Nowy chyba 55 zł kosztuje, u Darexa w sklepie pare ich lezalo.
Kubek w porzo, ale ten plastik na gorze moglbyc zrobiony z lepszego materialu.
Kubek w porzo, ale ten plastik na gorze moglbyc zrobiony z lepszego materialu.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mystic, ludzie różnie reagują na prezenty - zależy od tego co w życiu mają
Jeden na urodziny dostanie skrobaczkę do szyb i zapaszek z TESCO
i cieszy się tak samo jak ten, który znajdzie pod "choinką" MacBooka,
torbę ciuchów i trochę kasy - jeśli by się okazało, że prezenty nie są trafione
Koleś dostał termos i uznał, że jego żona na tyle się natrudziła,
że watro podzielić się tym z nami
Mógł to być bardzo trudny wybór bo na pewno gryzła się ze sobą stojąc
przed wyborem:
-nowa bluzka, czy termos dla męża?????????????????
I zwyciężyła miłość
Więc radość jest w samym prezencie, a że padło to na termos i to w dodatku z BMW to tylko przypadek
Jeden na urodziny dostanie skrobaczkę do szyb i zapaszek z TESCO
i cieszy się tak samo jak ten, który znajdzie pod "choinką" MacBooka,
torbę ciuchów i trochę kasy - jeśli by się okazało, że prezenty nie są trafione
Koleś dostał termos i uznał, że jego żona na tyle się natrudziła,
że watro podzielić się tym z nami
Mógł to być bardzo trudny wybór bo na pewno gryzła się ze sobą stojąc
przed wyborem:
-nowa bluzka, czy termos dla męża?????????????????
I zwyciężyła miłość
Więc radość jest w samym prezencie, a że padło to na termos i to w dodatku z BMW to tylko przypadek
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mystic888 jak zawsze pokazał klasę
Tak jak Marcin napisał nie każdego stać na V12 z momentką przy tłumiku ( bo i takie różne kombinacje się widuje). Prezent fajny i trafiony jak widać. Ważne że wiedziała jak sprawić radość.
Tak jak Marcin napisał nie każdego stać na V12 z momentką przy tłumiku ( bo i takie różne kombinacje się widuje). Prezent fajny i trafiony jak widać. Ważne że wiedziała jak sprawić radość.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
-
- Kontakt:
Co ma V12 z kubkiem wspólnego ?? bo ja tu nie widzę powiązania. Co do żony to ona nie jest zwolenniczką BMW.Kanar pisze:Mystic888 jak zawsze pokazał klasę
Komentujecie i odpisujecie jakieś głupoty tylko żeby licznik postów nabić
-
- Kontakt:
Sorki za licznik nie zauważyłem że tu go nie ma hahaha. Nie lubię zbaczania z tematu więc wy mnie też zrozumcie i tak jak pisałem moja żona nie jest zwolenniczką BMW więc kupić mi coś pod markę i dostać to od niej to naprawdę coś miłego. Jedni nie widzą potrzeby umieszczania takiej informacji na forum a inni widzą. Od tego jest forum i dział OFF TOPIC. A ja sobie sam sprawiłem prezent w sobotę kupując kolejną e39 tym razem 3.0 benzynka po lifcie
MARIUSZO86 pisze:Co ma V12 z kubkiem wspólnego ?? bo ja tu nie widzę powiązania. Co do żony to ona nie jest zwolenniczką BMW.
Tyle że kubek który komuś może sprawić radość krytykuje osoba która swoim zachowaniem wyraża coś w stylu "to jest moje, to jest droższe, to jest lepsze!" a tak nie jest. Wszyscy znają zachowania niektórych klubowiczów (skłonne wyłącznie do krytyki) i tylko dlatego zabrałem głos w tym temacie. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Sądząc po drugim prezencie to urodziny chyba zaliczysz do jak najbardziej udanych.
P.S. Tematu w którym chcę się udzielić nie uważam za nabijanie postów bo jak tak by miało być to bym codziennie gdzieś w Oftopiku umieszczał stek bzdur. Nie chcesz znać opinii innych to po co zakładasz temat. Tyle.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Nie jestem klubowiczem Misiu Kolorowy. a jak juz masz do mnie problem to wal prosto, a nie jakimis objazdami. I o co Ci chodzi z ta momentka na tlumiku?
Ostatnio zmieniony 2014-04-12, 14:00 przez Mystic888, łącznie zmieniany 1 raz.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
- Kontakt: