[e46] Cosmosschwarz by KolaK
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Przyjemnie sie oglada, i czyta kolejne twoje mody . Autko wyglada zgrabnie lec do wypasionych jej sporo brakuje ale trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze do vinu przybedzie kilka pozycji bo poki co straszna bida jak na ecztery6. Beede zagladal do ,,was'' pozdrawiam
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Dzięki, pozwole sobie zacytować że ma być jak dobra żona, kumple się nie oglądają, ale wiesz co masz i czasem przyjemnie oko zawiesićPrzemo pisze:Przyjemnie sie oglada, i czyta kolejne twoje mody . Autko wyglada zgrabnie lec do wypasionych jej sporo brakuje ale trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze do vinu przybedzie kilka pozycji bo poki co straszna bida jak na ecztery6. Beede zagladal do ,,was'' pozdrawiam
Narazie skutecznie zamykam usta moim kumplom niedowiarkom, Bo pieniądze które wydaje są w kategorii "Chcę" a w kategorii 'Muszę' jest póki co (nie chce krakać) pusto
Auto udało mi się kupić po dużym serwisie, nie dociekam czemu, nie chce wiedzieć, ważne, że w środku są nowe Teile
Jedyne co mnie przymęczyło to regeneracja alternatora, no ale miał prawo być słaby
Ostatnio udało mi się dorwać lustrzankę w łapy, więc szybka decyzja, ekspresowe mycie samochodu i szukamy jakiegoś miejsca do robienia fotek, artystą nie jestem, a jedyne zdjęcia jakie dotychczas robiłem były po poijaku na imprezie, no ale mam nadzieje, że się wam spodobają
Po tej sesji wiem jedno
- w najbliższym czasie na tył lampy z białym kierunkiem
- niby daily, ale trochę w dół musi iść szybko, za wysoko jest, wygodnie ale mi się nie podoba
- nie mam absolutnie pomysłu na końcówkę tłumika, bawić się w jakieś końcówki z allegro, czy może jest ktoś niedaleko ktory by mógł zrobić z nim coś sensownego?
enjoy
Sesja mega spontaniczna, auto było tylko spłukane a zdjęcia robione w delikatnym deszczu (FinishKare robi mega robote )
Mam nadzieje, że się podoba, życzę udanego dalszego świętowania
Po tej sesji wiem jedno
- w najbliższym czasie na tył lampy z białym kierunkiem
- niby daily, ale trochę w dół musi iść szybko, za wysoko jest, wygodnie ale mi się nie podoba
- nie mam absolutnie pomysłu na końcówkę tłumika, bawić się w jakieś końcówki z allegro, czy może jest ktoś niedaleko ktory by mógł zrobić z nim coś sensownego?
enjoy
Sesja mega spontaniczna, auto było tylko spłukane a zdjęcia robione w delikatnym deszczu (FinishKare robi mega robote )
Mam nadzieje, że się podoba, życzę udanego dalszego świętowania
Zdjecia pod mostem sa robione w Brzezince, tak samo ten budynek na ostatnich zdjeciach jest w Kato... ale te pierwsze zdjecia kolo holdy to nie mam pojecia...
Bmw widac ze ladne i zadbane... jesli bedziesz mial lustrzanke napisz do mnie to sie gdzies ugadamy na wspolna sesje
Bmw widac ze ladne i zadbane... jesli bedziesz mial lustrzanke napisz do mnie to sie gdzies ugadamy na wspolna sesje
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Pierwsze zdjęcia bramki A4 na Brzezince, obok Haldexu (widać go z S1) drugie pod A4 na brzęczkach i ostatnie na pozostałościach po hucie na Szopkach, super klimatyczne miejsce, a znalazłem je przez przypadekDzidek pisze:Zdjecia pod mostem sa robione w Brzezince, tak samo ten budynek na ostatnich zdjeciach jest w Kato... ale te pierwsze zdjecia kolo holdy to nie mam pojecia...
Jak dorwe kiedyś lustrzanke to jak najbardziej, chociaż stres był by nie popsuć, na codzień nie obcuje z takim drogim sprzętem
Sesja jak najbardziej, można sie też gdzieś ustawić przy okazji bliżej na jakiegoś minispota
Dobra, dawno nic nie wrzucałem, chociaż nic wielkiego się nie działo
Widzę jednak, żę temat spadł za nisko, więc podbijam bo nie chce być forumowym nołnejmem.
To lecimy po kolei.
Błotnik był obtarty i wychodziła rdza, pojawiało się ognisko sporawe na klapie i parę mniejszych.
Szybka kalkulacja - > Malujemy
:wstyd: :wstyd: :wstyd:
I zaczynamy
No z tym nie ma co rzeźbić, błotnik na złom i wpadł nowy.
Ogólnie jestem pod wrażeniem. Jedynie na elementach które były ruszane coś wyskoczyło. Myślę, że to dobry wynik, chociaż garaż robi swoje :hyhy:
Nowych zdjęć nie ma bo wstydze się na zimowej feldze :kij:
Nie działała mi również szyba, więc chciałem zrobić fotrelacje z wymiany ślizgów, niestety jak na mnie przystało zrobiłem jedno zdjęcie. :hm:
Samej roboty na 30 minut natomiast ja miałem 3 dni rozkopane auto, bo zaufałem gościowi i kupiłem zepsute ślizgi.
Po krótkich naradach - polecam chińskie z allegro. Myślę żę będzie spokój do końca.
No i zamontowałem podłokietnik od Czesia
Dalsze Mody? Szykuje się jeden gruby, ale o tym na wiosne :hyhy:
W weekend wrzuce zdjęcia po polerce
Piona
Widzę jednak, żę temat spadł za nisko, więc podbijam bo nie chce być forumowym nołnejmem.
To lecimy po kolei.
Błotnik był obtarty i wychodziła rdza, pojawiało się ognisko sporawe na klapie i parę mniejszych.
Szybka kalkulacja - > Malujemy
:wstyd: :wstyd: :wstyd:
I zaczynamy
No z tym nie ma co rzeźbić, błotnik na złom i wpadł nowy.
Ogólnie jestem pod wrażeniem. Jedynie na elementach które były ruszane coś wyskoczyło. Myślę, że to dobry wynik, chociaż garaż robi swoje :hyhy:
Nowych zdjęć nie ma bo wstydze się na zimowej feldze :kij:
Nie działała mi również szyba, więc chciałem zrobić fotrelacje z wymiany ślizgów, niestety jak na mnie przystało zrobiłem jedno zdjęcie. :hm:
Samej roboty na 30 minut natomiast ja miałem 3 dni rozkopane auto, bo zaufałem gościowi i kupiłem zepsute ślizgi.
Po krótkich naradach - polecam chińskie z allegro. Myślę żę będzie spokój do końca.
No i zamontowałem podłokietnik od Czesia
Dalsze Mody? Szykuje się jeden gruby, ale o tym na wiosne :hyhy:
W weekend wrzuce zdjęcia po polerce
Piona
Auto odpicowane na Tip Top, były podejrzenia o cieknącej uszczelce pod głowicą, więc zmieniona, wymienione na nowe również Simmeringi. Reszta rzeczy była zmieniona w 2013 roku, więc można śmiało powiedzieć, że silnik igła Co poniektórzy mogą się zastanawiać czy jest sens, ale ja lubię jak wszystko jest tak jak ma być
Niestety zapomniałem o fotkach z postępu prac.
Byłem również na przeglądzie gazu, poczułem się bardzo Europejsko, wypiłem kawę i dostałem wpis z pieczątką do książki serwisowej, ciekawe uczucie, u mnie w garażu nie ma chyba takiej atmosfery więc tego nie znałem
Do pełni szczęścia, pozostaje znaleźć czas na przekaźniki w module komfortu bo zapomniały od czego są, sprawdzić dlaczego szyba kierowcy się rozkraczyła i nie jeździ i nie będzie z rzeczy których widać nic do roboty
Odświeżam Galerie, żeby było wiadomo, że auto łyka kilometry aż miło, a nie stoi zapomniane
Jeżeli jest ktoś kto obserwuje temat, zachęcam do śledzenia, po dzisiejszym dniu stwierdzam, że zawitają GRUBE zmiany, pewnie niektórzy się domyślają co i jak
Niestety zapomniałem o fotkach z postępu prac.
Byłem również na przeglądzie gazu, poczułem się bardzo Europejsko, wypiłem kawę i dostałem wpis z pieczątką do książki serwisowej, ciekawe uczucie, u mnie w garażu nie ma chyba takiej atmosfery więc tego nie znałem
Do pełni szczęścia, pozostaje znaleźć czas na przekaźniki w module komfortu bo zapomniały od czego są, sprawdzić dlaczego szyba kierowcy się rozkraczyła i nie jeździ i nie będzie z rzeczy których widać nic do roboty
Odświeżam Galerie, żeby było wiadomo, że auto łyka kilometry aż miło, a nie stoi zapomniane
Jeżeli jest ktoś kto obserwuje temat, zachęcam do śledzenia, po dzisiejszym dniu stwierdzam, że zawitają GRUBE zmiany, pewnie niektórzy się domyślają co i jak