Szyber...

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

dokladnie... (przynajmniej w polo tak bylo)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a mi ktos doradzi??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Anonymous

risto pisze:a mi ktos doradzi??
moim zdaniem trzeba by to bylo widziec zeby cos powiedziec czy to sie da naprawic.... wiec najlepiej jedz do mechanika zapytac czy sie takiego czegos podejmie :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

franz325i pisze:
moim zdaniem trzeba by to bylo widziec zeby cos powiedziec czy to sie da naprawic.... wiec najlepiej jedz do mechanika zapytac czy sie takiego czegos podejmie :P
pytanie brzmi do jakiego mechanika 8) hehe
Anonymous

risto pisze:
franz325i pisze:
pytanie brzmi do jakiego mechanika 8) hehe
no ja bym pojechal do pierwszego lepszego... jak sie zna na rzeczy to zrobi a jak nie to do innego... :D poszukaj napewno ktorys wie o co chodzi... a napewno w DARO`S GARAGE wiedza jak Ci pomoc :P
daro 16v

Post autor: daro 16v »

risto pisze:ja tez mam zwalony szyber. Urwala mi sie taka plastikowa mala czesc(chyba prowadnica) Jesli jest jakis mechanik ktory to zrobi to prosze o jakies namiary. Bo inaczej bede zmuszony do kupna nowego(uzywka). Moge taki kupic za ok 200zl.
jesli zlamana prowadnica jest czescia wymienna to nie widze problemu da rade zrobic na bank...wazne bys mial te ulamana prowadnice(zamienna -nie zlamana)...jesli cos nie uroslo na polu to napewno da sie naprawic....tak zawsze gada mi moj tata :wink:
Anonymous

hahahhahahaha mowilem ze Ci panowie z Daro`s Garage pomoga :D:D:D:D
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Hahahahahaaha..... z tym rosnieciem na polu to sie pomalu nie poplakalem ze smiechu hahaah :D Dobre heheh....
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

daro 16v pisze:
risto pisze:ja tez mam zwalony szyber. Urwala mi sie taka plastikowa mala czesc(chyba prowadnica) Jesli jest jakis mechanik ktory to zrobi to prosze o jakies namiary. Bo inaczej bede zmuszony do kupna nowego(uzywka). Moge taki kupic za ok 200zl.
jesli zlamana prowadnica jest czescia wymienna to nie widze problemu da rade zrobic na bank...wazne bys mial te ulamana prowadnice(zamienna -nie zlamana)...jesli cos nie uroslo na polu to napewno da sie naprawic....tak zawsze gada mi moj tata :wink:
musze poszukac tej malej czesci. Choc nie wiem czy znajde. Problem byl najpierw taki ze krzywo sie domykal szyber. Probowalem tam cos z tym zrobic no i poszlo. Tak to jest jak jest sie nowicjuszem w tych sprawach. Ale na wlasnych bledach trzeba sie uczyc. A wiec ta mala czesc to dopiero poczatek naprawy. :(
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=54&fg=05

nr 12 slada sie z 2 czesci. Tej mniejszej i wiekszej. Ta mniejsza jest z plstiku i mi sie zlamala. A ta dluzsza jest nieco wykrzywiona. Wiec na tym polega moj problem. No i mechanizm caly dosc ciezko chodzi. Znacie mechanika ktory to moglby naprawic??
Go

Post autor: Go »

z tego co widze masz wydatkow jedynie 60$ :) + przesylka oczywiscie (jesli jest taka mozliwosc)... nie za fajna sprawa...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

watpie ze te ceney sa aktualne.
Anonymous

hahaha co do cen to tez nie jestem pewny... ale przynajmniej wiesz co i jak :D :P
ODPOWIEDZ