Szyber...
pytanie brzmi do jakiego mechanika hehefranz325i pisze:moim zdaniem trzeba by to bylo widziec zeby cos powiedziec czy to sie da naprawic.... wiec najlepiej jedz do mechanika zapytac czy sie takiego czegos podejmieristo pisze:a mi ktos doradzi??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
no ja bym pojechal do pierwszego lepszego... jak sie zna na rzeczy to zrobi a jak nie to do innego... poszukaj napewno ktorys wie o co chodzi... a napewno w DARO`S GARAGE wiedza jak Ci pomocristo pisze:pytanie brzmi do jakiego mechanika hehefranz325i pisze:moim zdaniem trzeba by to bylo widziec zeby cos powiedziec czy to sie da naprawic.... wiec najlepiej jedz do mechanika zapytac czy sie takiego czegos podejmieristo pisze:a mi ktos doradzi??
jesli zlamana prowadnica jest czescia wymienna to nie widze problemu da rade zrobic na bank...wazne bys mial te ulamana prowadnice(zamienna -nie zlamana)...jesli cos nie uroslo na polu to napewno da sie naprawic....tak zawsze gada mi moj tataristo pisze:ja tez mam zwalony szyber. Urwala mi sie taka plastikowa mala czesc(chyba prowadnica) Jesli jest jakis mechanik ktory to zrobi to prosze o jakies namiary. Bo inaczej bede zmuszony do kupna nowego(uzywka). Moge taki kupic za ok 200zl.
musze poszukac tej malej czesci. Choc nie wiem czy znajde. Problem byl najpierw taki ze krzywo sie domykal szyber. Probowalem tam cos z tym zrobic no i poszlo. Tak to jest jak jest sie nowicjuszem w tych sprawach. Ale na wlasnych bledach trzeba sie uczyc. A wiec ta mala czesc to dopiero poczatek naprawy.daro 16v pisze:jesli zlamana prowadnica jest czescia wymienna to nie widze problemu da rade zrobic na bank...wazne bys mial te ulamana prowadnice(zamienna -nie zlamana)...jesli cos nie uroslo na polu to napewno da sie naprawic....tak zawsze gada mi moj tataristo pisze:ja tez mam zwalony szyber. Urwala mi sie taka plastikowa mala czesc(chyba prowadnica) Jesli jest jakis mechanik ktory to zrobi to prosze o jakies namiary. Bo inaczej bede zmuszony do kupna nowego(uzywka). Moge taki kupic za ok 200zl.
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=54&fg=05
nr 12 slada sie z 2 czesci. Tej mniejszej i wiekszej. Ta mniejsza jest z plstiku i mi sie zlamala. A ta dluzsza jest nieco wykrzywiona. Wiec na tym polega moj problem. No i mechanizm caly dosc ciezko chodzi. Znacie mechanika ktory to moglby naprawic??
nr 12 slada sie z 2 czesci. Tej mniejszej i wiekszej. Ta mniejsza jest z plstiku i mi sie zlamala. A ta dluzsza jest nieco wykrzywiona. Wiec na tym polega moj problem. No i mechanizm caly dosc ciezko chodzi. Znacie mechanika ktory to moglby naprawic??
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE