[E34] 520 Brillantrot By Daro Siem-ce
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
tu Pawełku https://www.facebook.com/pages/Detailin ... 66?fref=tsPablow pisze:a taka zabawa detalingiem gdzie możliwa?
- Daro Siem-ce
- Daro Siem-ce
- Daro Siem-ce
Witajcie
Trzy dni temu wpadł GAZ do mojej buni , oczywiście sekwencja tak że nad Morze pojade już ekonomicznie
Kilka fotek z instalacji gazu i oczywiście dziś już blenda na klape wpadła , tak że jest miodzio
PS: " maltańskie krzyże wyleciały "
było :
a jest :
A tu spontan z kolegą Maff
A tu fotka już bez " maltańskich krzyży "
Trzy dni temu wpadł GAZ do mojej buni , oczywiście sekwencja tak że nad Morze pojade już ekonomicznie
Kilka fotek z instalacji gazu i oczywiście dziś już blenda na klape wpadła , tak że jest miodzio
PS: " maltańskie krzyże wyleciały "
było :
a jest :
A tu spontan z kolegą Maff
A tu fotka już bez " maltańskich krzyży "
Rewelacyjnie założona instalacja lpg, widziałem na żywo (jako pierwszy :} ) i mogę śmiało powiedzieć, że mucha nie siada Blenda bardzo ładnie wypełniła tył, teraz tylko czekamy na black helle z tyłu Ogólnie auto piękne, ale chyba nie muszę Ci tego po raz kolejny powtarzać, tak trzymaj i nie sprzedawaj jej. Dzięki za wspólny wypadzik
Moja E34: /viewtopic.php?t=19158
- Daro Siem-ce
- Daro Siem-ce
Daro Siem-ce, nie wiem czy aż tak chce inwestować w mój dupowóz W zasadzie mechanicznie chce poprawić i rdze porobić - a potem jak zarobki pozwolą to zmienić auto i zacząć robić jakiś "mocniejszy projekt"
ALE SESJE only E34 Ogarniemy (chce mieć pamiątki w postaci dobrych zdjęć ) - najlepiej na wczesną polską jesień
ALE SESJE only E34 Ogarniemy (chce mieć pamiątki w postaci dobrych zdjęć ) - najlepiej na wczesną polską jesień
- Daro Siem-ce
Witajcie . Wakacje mi sie udały , moja Piąteczka bezproblemowo sie spisała na trasie a co ważne śmigałem bez koła zapasowego w sumie 1600 Km . Gaz bez zarzutów i problemów spisał sie wspaniale
kilka fotek z odpoczynku mojej buni
Panowie mam takie pytanie .... mam dwie kierownice , obie do obszycia i jedną z nich musze obszyć doradzcie którą i jakimi nićmi (czarne czy w kolorze ///M ) ?
Taką mam
kilka fotek z odpoczynku mojej buni
Panowie mam takie pytanie .... mam dwie kierownice , obie do obszycia i jedną z nich musze obszyć doradzcie którą i jakimi nićmi (czarne czy w kolorze ///M ) ?
Taką mam