Mi jak parowały lampy to zdjąłem tylne zaslepki na żarówki ,i do tego włożyłem do środka torebeczki z kulkami przeciw wilgoci ,
przy kupnie obuwia masz
i nie parują
Głodek pisze:Mi jak parowały lampy to zdjąłem tylne zaslepki na żarówki ,i do tego włożyłem do środka torebeczki z kulkami przeciw wilgoci ,
przy kupnie obuwia masz
i nie parują
no i ładnie to wygląda.. Z parowaniem to tak jak chłopaki piszą.. mi pomaga brak uszczelki w klapkach od długich..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
olek zacny turas ale jak zwykle bieresz się od d*py strony zrób ten termostat, nawiew i hamulce bo będziesz płakał przy deszczowych dniach że auto uziemione a potem głupoty typu lampy i inne duperele
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Masz klimatronic tak? Ja ostatnio to też przerabiałem i najczęściej są to szczotki zużyte. Najlepiej załatwić sobie inny wentylator, wymienić w nim szczotki ( jak co to mam kpl odpowiednich) i potem dopiero brać się za wymiane. ale uwierz mi w 6r to jest robota masakryczna
Sebek pisze:A bezpieczniki i przekaznik ?? Moze warto sprawdzic od najprostrsych rzeczy, kolejna sprawa zalancza sie wogule klimatron? Czy co sie dzieje?
Dokładnie. U mnie kiedyś też szwankowała dmuchawa, przeczyściłem styki przekaźnika i wszystko.
Ewentualnie jeszcze jeż ale to tylko kiedy działa na najwyższych obrotach jedynie.
TargeT pisze:jeż ale to tylko kiedy działa na najwyższych obrotach jedynie
Nie koniecznie, wystarczy ,że niedziałka któryś oprócz 4 biegu to też jeż. Wiem co mówie, nie jednego jeża już wymieniałem i mierzyłem ..