Wczoraj wybrałem się z kolegą Daro Siem-ce na małą sesje, wszystkie fotki jego autorstwa, jeszcze raz wielkie dzięki za wczorajszy wypad
I ostatnie foto z cyklu zawsze chciałem być gangsterem
[E34] 520i by Maff
Moja E34: /viewtopic.php?t=19158
Witam, ostatnio mało się dzieje, E34 dostała nowe kompletne sprzęgło, ponieważ, ze starego wydobywały się dziwne dźwięki jak się okazało posypało się łożysko, ale jak już miałem porozkręcane wymieniłem wszystko Byłem też na przeglądzie, z tyłu szykuję się wymiana tuleji belki i gum wahaczy, ale planuję robić remont całego tylnego zawieszenia, poza tym to w niedługim czasie wpadną nowe tarcze, klocki i płyn, tak więc trochę roboty jest, a worka pieniędzy też nie mam, ale powoli do przodu A póki co wrzucam kilka fotek z dzisiejszego spotkania z kolegą Daro Siem-ce
Witam, chwilę mnie tu nie było, ale to nie znaczy, że nic się nie działo E34 jeździ i ma się dobrze, ostatnio dostała nowy olej i łączniki stabilizatora na przód, wymieniłem też sprężyny przednie na sportowe -40mm od V8, nie siadły idealnie tak jak chciałem, ale nie narzekam, wpadło też nowe koło 17'', dzisiaj wziąłem mój prehistoryczny aparat i porobiłem kilka fotek, którymi chciałbym się z wami podzielić