Faktycznie mój turasek stał we wtorek na ul. Partyzantów w Pszczynie. Wstępny spas na nowych felgach było widać ale to dopiero początek. Jeszcze kilka poprawek i zmiana koloru felg i bedzie tak jak chciałem.
Wkońcu udało mi się wstępnie zakończyć prace nad CAR AUDIO. Troche roboty z tym było ale efekt jest zadowalający. Jednostką centralną jest teraz tablet SAMSUNG GALAXY TAB 2 7.0 azamontowany w ramce 2din. Panel klimatyzacji został przeniesiony niżej. Za dzwięk dalej odpowiada radio ALPINE, z tym że panel umieszczony jest teraz zamiast popielniczki a radio zostało na swoim miejscu (schowane za tabletem).
Wpadły i lampy LED na tył
Po lekkim przyciemnieniu i montażu tak się prezentują
szczepciu do cabrio i coupe daleko bardzo jest turasom i nigdy dla mnie nie bedzie to pasowac !! tyle..
I w cabrio i coupe po FL gdzie przód juz daje nowy trend !!
szczepciu pisze:mnie tam sie te lampy podobają skoro montowane były w cabrio to dlaczego turasy mają być pokrzywdzone nie myślałeś o takich ledach?
No właśnie!!! Dlaczego turasy maja być poszkodowane. Mi się akurat podoba ale są gusta i guściki
Szczepciu z tego co się orientuje to ledy które posiadam to jedna z nielicznych opcji do turinga. Te ze zdjęcia niestety są z innego typu nadwozia.
PRIMO pisze:lampy z tyłu na duzy minus nie ta marka zeby cleary wkladac i nie ta epoka zeby ledy były
Co do epoki, to skoro nie pasuje to seryjne trzecie ledowe światło stopu też bym musiał wymienić żeby się zgadzało Tylko nie wiem na co!!!
tomash pisze:Bardzo dobrze rozwiązane car audio Pochwal się jakie ma funkcje.
Nie ma się co rozpisywać co do funkcji bo w zasadzie posiada wszelkie dobrodziejstwa jakie można zainstalować na androida. Kwestia własnych predyspozycji i co się komu będzie podobać. Rozwiązanie bardzo fajne a w szczególności znacznie upraszcza obsługę zwłaszcza że się automatycznie podświetla po przekręceniu stacyjki i wygasza po wyciągnięciu kluczyka. W miedzy czasie funkcjonuje na baterii. Głośność oczywiście sterowana jest z kierownicy.
Ostatnio trochę się działo i wpadło kilka nowych części głównie zawieszenia:
1. Łączniki stabilizatora przód
2. Drążki kierownicze
3. Końcówki drążków kierowniczych
4. Osłony gumowe drążków kierowniczych
5. Wahacze przednie
6. Camber plates
Oczywiście została ustawiona zbieżność na obu osiach i odpowiedni negatyw żeby spasowały nowe koła (3,5 stopnia z przodu i 2,5 z tyłu).
W końcu mogę wam zaprezentować jak moja bawarka będzie się prezentować w tym sezonie
Zmiany na ten sezon:
1. Felgi STYLING 121
- 19x8,5'' et 14 (opona 215/35 R19)
- 19x9'' et 18 (opona 225/35 R19)
2. Progi M-pakiet
3. Listwa środkowa zderzaka przedniego z wersji USA zamiast podstawy pod rejestrację (rejestracja będzie okazyjnie ściągana)
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..