[E46] 320d Touring by "LeonS"
Faktycznie mój turasek stał we wtorek na ul. Partyzantów w Pszczynie. Wstępny spas na nowych felgach było widać ale to dopiero początek. Jeszcze kilka poprawek i zmiana koloru felg i bedzie tak jak chciałem.
Wkońcu udało mi się wstępnie zakończyć prace nad CAR AUDIO. Troche roboty z tym było ale efekt jest zadowalający. Jednostką centralną jest teraz tablet SAMSUNG GALAXY TAB 2 7.0 azamontowany w ramce 2din. Panel klimatyzacji został przeniesiony niżej. Za dzwięk dalej odpowiada radio ALPINE, z tym że panel umieszczony jest teraz zamiast popielniczki a radio zostało na swoim miejscu (schowane za tabletem).
Wpadły i lampy LED na tył
Po lekkim przyciemnieniu i montażu tak się prezentują
Wkońcu udało mi się wstępnie zakończyć prace nad CAR AUDIO. Troche roboty z tym było ale efekt jest zadowalający. Jednostką centralną jest teraz tablet SAMSUNG GALAXY TAB 2 7.0 azamontowany w ramce 2din. Panel klimatyzacji został przeniesiony niżej. Za dzwięk dalej odpowiada radio ALPINE, z tym że panel umieszczony jest teraz zamiast popielniczki a radio zostało na swoim miejscu (schowane za tabletem).
Wpadły i lampy LED na tył
Po lekkim przyciemnieniu i montażu tak się prezentują
No właśnie!!! Dlaczego turasy maja być poszkodowane. Mi się akurat podoba ale są gusta i guścikiszczepciu pisze:mnie tam sie te lampy podobają skoro montowane były w cabrio to dlaczego turasy mają być pokrzywdzone nie myślałeś o takich ledach?
Szczepciu z tego co się orientuje to ledy które posiadam to jedna z nielicznych opcji do turinga. Te ze zdjęcia niestety są z innego typu nadwozia.
Co do epoki, to skoro nie pasuje to seryjne trzecie ledowe światło stopu też bym musiał wymienić żeby się zgadzało Tylko nie wiem na co!!!PRIMO pisze:lampy z tyłu na duzy minus nie ta marka zeby cleary wkladac i nie ta epoka zeby ledy były
Nie ma się co rozpisywać co do funkcji bo w zasadzie posiada wszelkie dobrodziejstwa jakie można zainstalować na androida. Kwestia własnych predyspozycji i co się komu będzie podobać. Rozwiązanie bardzo fajne a w szczególności znacznie upraszcza obsługę zwłaszcza że się automatycznie podświetla po przekręceniu stacyjki i wygasza po wyciągnięciu kluczyka. W miedzy czasie funkcjonuje na baterii. Głośność oczywiście sterowana jest z kierownicy.tomash pisze:Bardzo dobrze rozwiązane car audio Pochwal się jakie ma funkcje.
Ostatnio trochę się działo i wpadło kilka nowych części głównie zawieszenia:
1. Łączniki stabilizatora przód
2. Drążki kierownicze
3. Końcówki drążków kierowniczych
4. Osłony gumowe drążków kierowniczych
5. Wahacze przednie
6. Camber plates
Oczywiście została ustawiona zbieżność na obu osiach i odpowiedni negatyw żeby spasowały nowe koła (3,5 stopnia z przodu i 2,5 z tyłu).
1. Łączniki stabilizatora przód
2. Drążki kierownicze
3. Końcówki drążków kierowniczych
4. Osłony gumowe drążków kierowniczych
5. Wahacze przednie
6. Camber plates
Oczywiście została ustawiona zbieżność na obu osiach i odpowiedni negatyw żeby spasowały nowe koła (3,5 stopnia z przodu i 2,5 z tyłu).
W końcu mogę wam zaprezentować jak moja bawarka będzie się prezentować w tym sezonie
Zmiany na ten sezon:
1. Felgi STYLING 121
- 19x8,5'' et 14 (opona 215/35 R19)
- 19x9'' et 18 (opona 225/35 R19)
2. Progi M-pakiet
3. Listwa środkowa zderzaka przedniego z wersji USA zamiast podstawy pod rejestrację (rejestracja będzie okazyjnie ściągana)
Tak się teraz prezentuje!!!
Zmiany na ten sezon:
1. Felgi STYLING 121
- 19x8,5'' et 14 (opona 215/35 R19)
- 19x9'' et 18 (opona 225/35 R19)
2. Progi M-pakiet
3. Listwa środkowa zderzaka przedniego z wersji USA zamiast podstawy pod rejestrację (rejestracja będzie okazyjnie ściągana)
Tak się teraz prezentuje!!!
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
MIAZgaaaa. . . . . . chociaż. . . .
widziałbym tu 18stki te Twoje jak dla mnie za duże rzuca się ostro w oczy, jednak spas- piękny
widziałbym tu 18stki te Twoje jak dla mnie za duże rzuca się ostro w oczy, jednak spas- piękny
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe