DYNAVIN N6
Jestem z urządzenia bardzo zadowolony

-montaż bezproblemowy, ok. 2 godziny
-działanie bardzo płynne, szybkie - tutaj jestem pod wrażeniem
-ekran posiada dobre kąty widzenia i natychmiastowo reaguje na dotyk
-obsługa kierownicy i panelu klimy
-podgląd parametrów OBC (paliwo-zasięg/ilość paliwa w baku/temperatura-płyn chłodnicy/olej/zewnętrzna/napięcie ładowania)
-sprawny bluetooth, dobra jakość rozmów, czyta książkę adresową, pozwala wybierać ostatnie połączenia
-nawigacja działa wyjątkowo płynnie
-radio ok, nie traci sygnału, fajny bajer z wgraniem sobie logo stacji
-i najważniejsze - obsługa fabrycznego LOGIC7 (jedynie traci się możliwość ustawianie dźwięku w postaci hali koncertowej itp., ale ja tego nigdy nie używałem..)
-oczywiście jest equalizer i ustawienia dźwięku
-do tego jakość dźwięku jest bardzo dobra, nie wiem czy nie gra to lepiej niż fabryczne radio
-ciekawostka to graficzne PDC jak w ori nawigacji
Dla kogoś minusem może być brak napędu CD/DVD - w moim przypadku nie. Po prostu nie używam takich nośników, tylko karty SD/PenDrive.
Długo się zastanawiałem, ale teraz nie żałuję. Tanie to nie jest, ale i tak połowa ceny CIC, lepsza funkcjonalność i bardzo dobrze to moim zdaniem wygląda.
Przedstawię trochę zdjęć.
Opakowanie oraz zawartość:
-pudełko
-instrukcja użytkownika/montażu
-urządzenie
-wszystkie kable, złączki, zaślepki, śrubki
-adaptery most oraz can
-ori mapa IGO EU z licencją

Urządzenie już po montażu
-nic nie odstaje-spasowanie bardzo dobre
-rewelacyjna jakość plastików, powiem, że jak OE BMW
-przyciski działają jak OE (sposób naciskania)
-gałki wyglądają jak OE
-fajny adapter na przyciski pod panelem klimatyzacji (u mnie jest tylko jeden - start/stop - którego i tak nie używam, gdyż funkcję na stałe dezaktywowałem) - może w ogóle wrzucę z powrotem ori klapkę i popielniczkę a listwę z przyciskiem schowam pod radiem
Mikrofon puki co jest na dole, aczkolwiek jak znajdę chwilę to przeciągnę kabelek w okolice lusterka wstecznego.

Proszę zobaczyć, jak wygląda na dole... nic nie odstaje

i całość